Az MG ZS EV elnyerte a ‘Legjobb használt elektromos kis SUV’ címet

Az MG ZS EV elnyerte a ‘Legjobb használt elektromos kis SUV’ címet

AZ MG ZS EV elnyerte a ‘Legjobb használt elektromos kis SUV’ címet a 2021-es Electric Car Awards díjátadón, amelyet a What Car? brit autós médium szervezett.

A legjobb használt kis elektromos SUV cím nyertese az MG ZS EV
A legjobb használt kis elektromos SUV cím nyertese az MG ZS EV

A kompakt SUV-t különösen dicsérik “szinte verhetetlen ár-érték arányáért”.
A What car? vezető autóipari médium, amely híres az új és használt autókkal kapcsolatos, tárgyilagos fogyasztói tanácsadásáról. A 2021-es Electric Car Awards esetében a teljesen elektromos autókat (EV-k) és a plug-in hibrideket (PHEV) minden szempontból alapos vizsgálatnak vetik alá, hogy a fogyasztók a lehető legjobb tanácsokat kapják.

Az összes autót különböző kategóriákba sorolják, és természetesen kategóriánként csak egy győztes lehet.

Ezen túlmenően a What Car? nagyszabású kutatásában most először a használt EV-ket is vizsgálta. Ez értékes kiegészítés, mivel egyre több használt EV-t és PHEV-t kínálnak, és a fogyasztói kereslet Európa-szerte erőteljesen növekszik. Az autóvásárlók tudni akarják, hogy egy adott árkategóriában melyik a legjobb autó. Különösen azért, mert a legtöbb használtautó-vásárló magánszemély, aki jól akarja elkölteni a megtakarításait.

A legjobb használt elektromos kis SUV

Nagy örömünkre szolgál, hogy a használt EV-k közül az MG-t hirdették ki győztesnek (2021. október). A What Car? kutatói szerint az MG ZS EV a legjobb elektromos autó, amely a kis SUV szegmensben elérhető.

Korábban az MG ZS EV-t a belgiumi Flamand Automobil Szövetség (VAB) “Az év családi autója 2021” választásán is győztesnek nyilvánították az “Elektromos” kategóriában.

Racionális választás

“Egy új gyártó új márkájával indultunk útnak Európában. Nagyon jó látni, hogy termékeinket máris ilyen nagy lelkesedéssel fogadják Európában” – mondta Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója.

Amikor azt mondjuk, hogy az MG “az okosabb választás”, akkor arra gondolunk, hogy – amellett, hogy jól megtervezett, technológiailag fejlett, magas minőségi színvonalú modelleket kínálunk, amelyek kategóriájukban a legbiztonságosabbak közé tartoznak, és amelyek könnyen elérhetőek – versenyképes áron is kínáljuk őket. Ez most már a használtautó-piacon is tükröződik.

De nem csak az autók okosak: az egész vásárlói életpálya és élmény is “okos”. Ez arra utal, hogy az MG az egyszerű, átlátható és hatékony ügyfélélményt képviseli. A nyugodt vásárlási folyamattól a gondtalan értékesítés utáni értékesítésig, a garanciákig és a szervizig, részben a szabványos 7 éves gyártói garanciának köszönhetően, amellyel a garanciális feltételek az európai autópiacon a sorozatgyártású márkák közül a legjobbak közé tartoznak.

Itt összefoglaltuk az MG ZS EV érdekességeit, műszaki adatait, felszereltségeit, mindent ami MG ZS EV vonatkozású információ.