Az MG EHS a részletekből építkezik

Az MG EHS a részletekből építkezik

Az MG EHS Plug-in Hybrid a bizonyíték arra, hogy a minőség és az attraktív ár egyben is elérhető. Legyen szó akár a beltér díszítéséről, az anyagválasztásról vagy a részletekre való odafigyelésről, az MG EHS Plug-in Hybrid a magasabb kategóriájú autók színvonalas és fényűző megjelenését és érzetét nyújtja, ahogyan azt a nemzetközi média is megerősítette. Az MG EHS a részletekből építkezik: nézd meg az alábbi új részletes fotósorozatot, és ítéld meg önmagad is!

Fejlett plug-in hibrid hajtásláncával, tágas és fényűző belső terével, valamint magas minőségi színvonalával az MG okos és új választási lehetőségként veszi be az EV-piacot a kiemelt C-szegmensben.

MG EHS részletek - ablakemelő konzol

A belső térben, különösen az MG EHS Plug-in Hybrid luxuskivitelénél a tervezők nagy figyelmet szenteltek a részletek kidolgozásának. Vess például egy pillantást a műszerfalra és az ajtópanelekre, amelyeket valódi bőr borít, piros öltésekkel a kiváló minőségű és sportos megjelenés érdekében. Az ajtópaneleken található varrások szintén gyönyörű vonaljátékot biztosítanak.

A piros varrás a perforált bőrrel borított kormánykeréken és a sportüléseken is megjelenik, amelyek a Luxury kivitelben szériafelszereltségként Bader® valódi bőrrel és Alcantara®val kombinált bőrrel készülnek. Ez a kombináció nemcsak jobb minőséget biztosít puha és kiváló minőségű tapintással, hanem jobb tartást is.

A fedélzeti megjelenést és a luxus érzetet tovább fokozza a csiszolt alumíniummal és magasfényű fekete betéttel ellátott középkonzol. Valamint a “Stargazer” panoráma napfénytető és a 64 színből választható belső hangulatvilágítás. Mindent egybevetve az MG EHS Plug-in Hybrid rendkívül vonzó belső teret kínál a vezető és az utasok számára egyaránt.

A részletekre való odafigyelés további példái a gondosan megtervezett hűtőrács és a LED-es nappali menetfénnyel ellátott fényszórók. Emellett a kilenc egyedi LED-egység feltűnő vizuális hatást kelt, amikor az autót kinyitják. Az MG EHS a részletekből építkezik:

Okos választás

Az MG EHS Plug-in Hybrid Kínában készül, amelyet az MG sanghaji és londoni stúdióiban terveztek. Az MG elkötelezett amellett, hogy az elektromos és villamosított vezetést elérhetővé tegye Európában. Vonzó formatervével, minőségi szabványaival és fejlett plug-in hibrid hajtásláncával, tágas és biztonságos SUV karosszériába csomagolva az MG okos és új választási lehetőségként hódítja meg az EV-piacot. Ezért mondjuk mi ezt: MG az autóvezetők számára készült! Fiatalos szívvel és készen a változásra!

Az új MG EHS Plug-in Hybrid már kapható olyan országokban, mint Norvégia, Izland, Dánia, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország, Ausztria és Németország, és hamarosan Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában és Magyarországon is.