Az MG EHS pozitív fogadtatása az európai médiában

Az MG EHS pozitív fogadtatása az európai médiában

Az új MG EHS Plug-in Hybriddel az MG második modelljét mutatta be Európában. Az MG ZS EV sikere miatt a média nagy érdeklődéssel várta ezt az autót. De milyen az európai média első benyomása az MG EHS Plug-in Hybridről? Az MG EHS pozitív fogadtatása a médiában az alábbi felsorolásunkból is kiderül.

MG EHS tesztautó fehér színben
MG EHS tesztautó fehér színben

AutoWeek.nl

“Már a méretekből kiderül, hogy az MG legújabb modellje kiválóan teljesít a helykínálat terén. Emellett megnyugtathatunk mindenkit, akinek egy kínai gyártmányú autóval kapcsolatban rögtön a hideg futkos a hátán, ha a biztonságról van szó. A normál benzines változatoknak már sikerült öt NCAP-csillagot írni a nevük mögé, ami az MG EHS Plug-in Hybridre is igaz.”

Auto Motor und Sport

“Ha az ember évek óta tesztel autókat, mindig eljut egy pontra, amikor úgy gondolja, hogy már semmi sem tudja igazán meglepni. És akkor jön az MG EHS Plug-in Hybrid… Az EHS kívülről nem tűnik olcsónak, belülről meg pláne nem. Ráadásul rengeteg asszisztencia-rendszerrel rendelkezik. A kormányzás kellemesen feszes és könnyen adagolható, a futómű pedig zseniálisan kezeli az egyensúlyt a kényelem és a kanyarodási kompetencia között. Végső soron a legnagyobb meglepetés az ára. Ez egy technológiával teli autó, vonzó dizájnnal, letisztult kivitelezéssel és széleskörű alapfelszereltséggel. És a ‘méretes’ alatt tényleg azt értjük, hogy méretes.”

Motorblock.at

“Az MG EHS Plug-in Hybrid nagyjából 10 ezer euróval olcsóbb, mint a wolfsburgi “rokona”, a Volkswagen Tiguan, és nem sokkal rosszabb. Mert nem csak a formaterv ízléses, tetszetős és éppoly kevéssé polarizáló, mint a Tiguané, hanem mert a belső tér is mérföldekre van a korábbi Kínai-ajánlatok műanyag sivárságától. Az első hullám többi kínai slágerével ellentétben az MG autók nem nevetségesek. Ha ezen az új jövevényen viccelődsz, a nevetés a torkodon akadhat.”

MG EHS PHEV tesztautó a várkert Bazár előtt
MG EHS PHEV tesztautó a Várkert Bazár előtt

Focus.de

“Az MG azért van itt, hogy maradjon!” – mondta Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója. Ezt abszolút komolyan lehet venni, hiszen az angol-kínai autómárka minden kitartását megmutatta a Nagy-Britannia iránti elkötelezettségével. Ráadásul az anyavállalat SAIC az autóipar egyik legnagyobb szereplője. Emellett az MG EHS Plug-in Hybrid takaros pilótafülkével rendelkezik, a kormánykerék mögött és a műszerfal közepén elhelyezett nagyméretű kijelzőkkel.”

DNA.fr

“Az új MG EHS Plug-in Hybird puskaporos árával és erős motorjával meghódítja a piacot. Emellett a tágas és fényűző fedélzeti megjelenést és érzést tovább fokozza a több mint egy négyzetméteres panoráma napfénytető és a 64 színből választható belső hangulatvilágítás. A hátsó utasok számára állítható üléstámla, dupla szellőzőnyílás, usb-csatlakozók és kihajtható kartámasz áll rendelkezésre. Mi marad az európai gyártóknak?”

Autonieuws.be

“Az MG EHS Plug-in Hybrid készen áll, ahogy a piac megnyílik a plug-in hibrid SUV-k számára. A modell bevált hajtástechnológiát használ, fejlett sebességváltóval. Az elektromos hajtásrendszerek okos elrendezésének köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid vezető szerepet tölt be tágas hátsó láb- és válltérrel. Az Euro NCAP biztonsági teszteken öt csillagot is kapott. Az ára meglehetősen versenyképes, ha figyelembe vesszük, hogy mit kapunk a felszereltség, a biztonság és a teljesítmény tekintetében.”

Az MG EHS pozitív fogadtatása az európai médiában túlteljesíti az előzetes várakozásokat

Dinside.no

“Az új SUV a bájos EHS nevet kapta, és méretben megegyezik a Ford Kuga és a Citroën C5 Aircross modellel. Tágas és egyben erős is. És van még egy remek vásárlási érv: Az MG 7 év/150 000 km garanciát ad az új MG EHS Plug-in Hybridre.”

Motor.es

“Az MG EHS Plug-in Hybrid egy nagyon vonzó és modern dizájnnal rendelkező SUV. A belső tér rendezett elosztást kínál, és az elegánsabb arculatot helyezi előtérbe, piros vagy fekete színű hangulatot választva. A modell széleskörű alapfelszereltséget is kínál, amely alig hagy további nyitott opciót.”

Ansa.it

“Az új MG EHS Plug-in Hybrid magasabb szegmensben mozog, mint az MG ZS EV. Az elektromos egység intelligens elrendezésének köszönhetően pedig a SUV bőséges láb- és vállteret kínál az utastér hátsó részében. Ugyanakkor 448 literes térfogatával az autó meglehetősen nagy rakodókapacitást kínál.”

MG EHS PHEV
MG EHS PHEV

Corriere della Sera

“Az MG kiváló minőségű autókat kínál megfizethető áron, ami részben annak köszönhető, hogy az MG gyártója, a SAIC Motor és a Volkswagen együttműködik. A SAIC már régóta gyárt Volkswagent a kínai piacra. Az új MG EHS Plug-in Hybrid esetében az MG a legjobb ár-érték arányt ígéri a szegmensben.”

FDM.dk

“Az MG EHS sok szempontból szenzációs autó, ritkán látott, vonzó ár-felszereltség aránnyal. Még ha az építési minőséget nézzük, akkor is hatalmas dicséretet kell adnunk a kínai gyártónak. Minden lemezalkatrész szépen illeszkedik, az ajtók pontosan zárnak, és mindenhol finom tömítőcsíkok vannak. Az utastérben is nagyon meglepett minket az építési minőség és az anyagválasztás. Oké, láttunk már jobbat is, de biztosan nem ebben az árkategóriában.”

Az MG EHS pozitív fogadtatása az európai médiában

Összefoglalva az MG EHS pozitív fogadtatása az európai médiában alapvetően a modell megengedhető ár-érték arányának, tágas térkínálatának, minőségi anyagok használatának és fejlett, innovatív technológiájának köszönhető.