Az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon

Az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon

A minőség és a megbízhatóság mellett az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon. Az MG feltételeket nehéz felülmúlni. Az ügyfelek meggyőzéséhez és a sikerhez bizonyítékot kell szolgáltatni a bizalomról. Az MG ezt többek között Európa egyik legjobb garanciális feltételeivel teszi meg. Bemutatjuk az MG garancia feltételeket.

7 év minőségi gondoskodás az MG részéről
7 év minőségi gondoskodás az MG részéről

Tudd meg, mire számíthatsz modelljeinktől. Nem könnyű meghódítani az európai piacot egy megújult, brit örökséggel rendelkező autómárkaként, amely ma már a SAIC csoport tulajdonában van. A márkák és modellek száma minden szegmensben óriási. Emellett az európaiak általában a legigényesebb vezetők a világon. Ahhoz, hogy megújult márkaként áttörést érjünk el, már a kezdetektől fogva kitörölhetetlen benyomást kell tennünk. Az MG ezt megtette.

Az MG ZS EV nagyszerű értékesítési startjához és a vásárlók bizalmának elnyeréséhez számos tényező járult hozzá. A biztonság, a nagyszerű megjelenés, az európai formatervezés és az intelligens árképzés jelentős szerepet játszott. A bizalom azonban a legfontosabb. Az MG most tovább erősítette hírnevét. Az európai piacon az egyik legjobb garanciális feltételeket kínálja az összes nagy volumenű márka közül.

Mi az újdonság?

Kezdjük a teljesen elektromos MG ZS EV és az új MG EHS Plug-in Hybrid modellre vonatkozó szabványos gyártói garanciával. Ez 2021. január 1-jétől 7 évre/150 000 km-re hosszabbodott meg. Ez a teljes járműre vonatkozik, beleértve az elektromos meghajtás komponenseit, mint például a lítium-ion akkumulátor és az elektromos motor. Továbbá az MG modellek korrózióvédelmi garanciája szintén 7 év. És ebben a konkrét esetben kilométer-korlátozás nélkül is.

Ingyenes közúti segítségnyújtás

Esetleges meghibásodás, vagy baleset során az MG tulajdonosok a regisztrációt követő első évben ingyenes közúti segítségnyújtást élveznek. Ha pedig az autót az MG márkakereskedőnél szervizelik, akkor ez az ingyenes útmenti segítségnyújtási szolgáltatás egy-egy évvel meghosszabbodik, akár hét egymást követő évben. A garancia természetesen átruházható a következő tulajdonosra.

Ingyenes frissítés

Ez persze szép és jó, de mi van akkor, ha már 2019-ben vagy 2020-ban vettem egy új MG-t? Nos, akkor a gyártói garanciát egyszerűen frissítjük az új feltételekre, ingyen! És nem csak ez. A lítium-ion akkumulátorra vonatkozó 8 év/150 000 km-es gyári garancia, amely az MG ZS EV-re annak idején vonatkozott, továbbra is érvényben marad.

Az egyik legjobb

Az ügyfelek igényeinek kielégítése és a piaci pozíció erősítése érdekében Európa-szerte utánajártunk a garanciális szabályoknak. És képzeld: Európában egyetlen gyártó van (2021), amely az új elektromos meghajtású autókra is 7 év szabványos gyártói garanciát kínál. Az összes többi nagy volumenű márka nem lépi túl az 5 éves garanciát.

Az MG iparágvezető garanciális feltételei, amelyek nagy bizalmat ébresztenek az európai autósok körében, a tisztán elektromos MG ZS EV-re, az új MG EHS Plug-in Hybridre és az összes jövőbeli modellre vonatkoznak, amelyek között 2021 második negyedévétől új, ígéretes elektromos járművek is szerepelnek.

Az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon

Ismerd meg a részleteket itt.

Valamennyi márkánk ajánlatait itt olvashatod.

Forrás: MG