Az MG5 a Which EV díj nyertese

Az MG5 a Which EV díj nyertese

A legjobb ár-érték arányú elektromos autó kategóriában az MG5 a Which EV díj nyertese, az MG ZS EV pedig a második helyet szerezte meg.

Az MG5 a Which Ev díj nyertese
Az MG5 a Which EV díj nyertese

Az MG5 első díja

A vadonatúj MG5 EV elnyerte első jelentős díját, miután a Which EV? az úttörő elektromos kombit a hatótávolságának, felszereltségének, megfizethető vételárának és hosszú garanciájának köszönhetően a legjobb ár-érték arányú EV-nek nevezte meg.

Emellett az MG ZS EV ugyanebben a kategóriában a 2021-es első nagyszabású EV díjátadón szintén ‘Highly Commended’ díjat kapott.

Az MG5 EV az egyetlen tisztán elektromos kombi, amely jelenleg az Egyesült Királyságban kapható, és 214 mérföldes hatótávolságot, 80% / 50 perces gyorstöltési lehetőséget és 80 000 mérföldes / 7 éves garanciát kínál.

Az MG5 EV új mércét állít fel

Which EV? James Morris szerkesztő szerint: “Az MG5 EV új mércét állít fel az EV megfizethetőségében. Nemcsak hihetetlenül alacsony árat kínál egy elektromos autóhoz képest, hanem tisztességes hatótávolságot, dicséretes teljesítményt és nagyszerű praktikumot biztosít az utasok és a csomagok számára egyaránt. Emellett tisztességes felszereltségi szinttel és hosszú garanciával is rendelkezik. Ez az EV kiváló értéket képvisel az Egyesült Királyság piacán, és lebontja az elektromos tulajdonlás előtt álló akadályokat.”

David Pugh, az MG marketingigazgatója hozzátette: “Már az MG5 EV bevezetésekor tudtuk, hogy az új modell ár-érték arány szempontjából a piacon egyedülálló pozícióval rendelkezik így az, hogy ezt egy olyan tekintélyes és befolyásos partner, mint a WhichEV? is elismeri, nagyszerű hír számunkra, valamint kereskedőink és ügyfeleink számára is, akik megnyugodhatnak, hogy jól döntöttek, amikor az MG márkát választották. 2021-ben tovább fogjuk erősíteni vezető szerepünket a villamosítás terén, és elkötelezettségünket az iránt, hogy az EV-ket mindenki számára megfizethetővé tegyük.”

Az ikonikus márka – amely csaknem egy évszázada az autóipar egyik innovátora – már most is előrébb jár azzal a tervével, hogy mindenki számára megfizethető EV-ket kínáljon, amit jól tükröz, hogy a közelmúltban a legnagyobb MG-szállítmány 66%-ban tartalmazott EV és PHEV modelleket, amelyet a vállalat legkelendőbb MG ZS EV, a vadonatúj MG5 EV és az MG HS Plug-in hibrid modelljei alkottak.

Az MG jelenleg három plug-in modellt kínál az Egyesült Királyságban – a már bevált MG ZS EV-t, a teljesen új MG5 EV kombit és az MG HS Plug-in hibridet. A gyár mindhárom modelljéhez 7 év garanciát és gyorsan fejlődő kereskedői hálózatot kínál.