Csillag születik: Ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel nyűgöz le az MG ZS EV

Csillag születik: Ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel nyűgöz le az MG ZS EV

Az MG ZS EV szilárdan megalapozott, egy megfizethető, családbarát elektromos SUV, amely megfelel az európai autósok magas igényeinek. Akkor is, ha a biztonságról van szó. A ZS EV az első elektromos SUV a B szegmensben, amely az Euro NCAP töréstesztjein a maximális öt csillagot kapta: Ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel nyűgöz le az MG ZS EV.


Az MG nagy figyelmet fordít a fejlett technológiára. Az MG első akkumulátoros elektromos autóját a biztonság és az innováció szem előtt tartásával tervezték, és mindkét változatban alapfelszereltségként tartalmazza a csúcstechnológiás MG Pilot vezetőtámogató technológiát.

A modell emellett rendkívül merev, kiváló minőségű acélból készült szerkezetet és energiaelnyelő ketrecet használ. Emellett az akkumulátorcsomagot gerendával erősítették meg, és öntött alumínium kerettel borították.

Ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel nyűgöz le az MG ZS EV

Az MG ZS EV az Euro NCAP töréstesztjének minden területén, így a négy legfontosabb tesztkategóriában is meggyőzően szerepelt: felnőtt utas, gyermek utas, veszélyeztetett úthasználó és biztonsági asszisztens. Az MG Pilot vezetőtámogató technológia egy olyan autó, amelyet az utasok védelmére terveztek és alakítottak ki. Az olyan funkciók, mint az aktív vészfékezés, a holttérfigyelő, a sávtartó asszisztens és az adaptív sebességtartó automatika mind kulcsfontosságú tényezők voltak a ZS EV ötcsillagos értékelésében.

1997 óta vezető szerepet tölt be
Az Euro NCAP (European New Car Assessment Program) független töréstesztelő intézet 1997 óta a járműbiztonsági tesztek terén Európában a mércévé vált. Az Euro NCAP azért hozta létre a biztonsági minősítési rendszert, hogy a fogyasztók könnyebben összehasonlíthassák a járműveket, így könnyebben áttekinthetik, melyik a legbiztonságosabb választás az igényeiknek megfelelően. Kiváló teljesítményével és az áhított ötcsillagos minősítéssel a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy az MG ZS EV egy biztonságos és hatékony elektromos autó a családjuk számára.