Érkezik az új MG3

Érkezik az új MG3
Új MG3

Az új MG3 az MG legújabb fejlesztése, amely hibrid hajtásláncával a B-szegmensben a Honda Jazz, Mazda 2, Renault Clio, valamint Toyota Yaris és Ford Fiesta modellekkel veszi fel a versenyt.

Az MG Motor a 2024-es Genfi Autószalonon, február 26-án, hétfőn mutatja be az új MG3 hibrid kisautóját. Ez lesz az MG nagy érdeklődésre számot tartó szuperminijének világpremierje, amelyet 2024-ben kínálnak majd eladásra először az európai vásárlóknak.

·        Az új MG szupermini világpremierje 

·        Az MG bemutatja legújabb, fejlett Hybrid Plus technológiáját 

·        Az MG Cyberster további különlegességeit leplezik le 

A márka a brit piacon jól bevált benzinmotoros modell helyébe lépő MG3 Hybrid Plus mérföldkövet jelent az MG hajtáslánc-fejlesztésében, és az ügyfeleknek először kínál lehetőséget egy színtiszta hibrid MG vezetésére. A technológiailag fejlett hibrid rendszer a hatékonyság, a teljesítmény és a környezetbarát vezetés kategóriavezető kombinációját nyújtja; új mércét állít fel a rendkívül fontos városi kisautó szegmensben. 

A B-szegmens kihívója

Az új MG3 kiemeli az MG elkötelezettségét, hogy az ügyfelek számára szériafelszereltségként számos vezetéstámogató és szórakoztató funkciót kínáljon, mint például az új, két kijelzős képernyő és a konnektivitási szolgáltatások széles választéka.  

Az MG3 a B-szegmens hibrid ferdehátú modelljei közül a valós körülmények között nyújtott teljesítmény, gazdaságosság, kifinomultság és technológia kivételes keverékét kínálja. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon erős kihívó lesz egy olyan piacon, ahol a vásárlók egyszerre igénylik a kiváló ár-érték arányt és a praktikumot” – nyilatkozta Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.

Az MG hamarosan érkező Cyberster zászlóshajója szintén kiemelt szerepet kap Genfben. A teljesen elektromos hajtású roadster lehengerlő színválasztékát is nyilvánosságra hozzák, és az MG megerősíti a kabrió villanyautó lenyűgöző teljesítményét és hatótávolságát.  

Az MG3-at az MG sajtókonferenciáján mutatják be: február 26-án, hétfőn, 10:30 CET. (MG stand, 4. csarnok)