Hello MG
MG iSMART

Hello MG!

Hello MG – hangvezérlés az iSMART rendszer részeként, amely a figyelem elvonása nélkül követi utasításaidat vezetés közben, így kezeidet továbbra is a korányon tarthatod a biztonságos vezetés érdekében miközben például hangvezérléssel kinyithatod a panoráma napfénytetőt.

Az MG iSMART az autó összes funkcióját a kezedbe adja az iparágvezető technológia segítségével. Az indulástól az érkezésig több mint 50 összekapcsolt funkció lehetővé teszi, hogy személyre szabott és zökkenőmentes jármű-szolgáltatást és hasznos funkciókat élvezhess. Üdvözlünk a vadonatúj, intelligens vezetési élményben! Az iSMART rendszer modell és felszereltség függvényében elérhető, a részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hello MG!

Teljes támogatás az utazás sorám és a megérkezés után is.

MG iSMART indulás előtt
MG iSMART indulás előtt

Indulás előtt

Az MG iSMART alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatod a járműved, és egyetlen gombnyomással ellenőrizheted, hogy biztonságos-e a vezetés. Ráadásul a távirányítóval előre beállíthatod a légkondicionálót egy adott, kellemes hőmérsékletre, mielőtt még belülnél a járműbe.

MG iSMART útközben
MG iSMART útközben

Útközben

Miután megtervezted az útvonalat, valós idejű forgalmi frissítéseket, útvonalvezetést és pontos érkezési időt is közöl a rendszer. Ezeken túl az alkalmazás listázza az összes olyan látnivalót, amelyet várhatóan nem akarsz kihagyni az út során.

MG iSMART - a megérkezés után
MG iSMART – a megérkezés után

A megérkezés után

Nem emlékszel, hogy bezártad-e az autót? Nem probléma. Az alkalmazás segítségével feloldhatod és lezárhatod az autód, valamint ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét és a hatótávolságot a következő út előtt. A vezetési statisztikákat is megtekintheted, beleértve azt is, hogy mennyi CO2 kibocsátást takarítottál meg a teljesen elektromos vezetéssel.

Hello MG! Az iSMART infotainment rendszer kellemessé és élvezetessé teszi a teljes utazást.