Komplex fejlesztés megvalósítása Szolnokon Széchenyi 2020

Komplex fejlesztés megvalósítása Szolnokon Széchenyi 2020

Komplex fejlesztés megvalósítása Szolnokon Széchenyi 2020, amelynek keretében bemutatótermünk energetikai korszerűsítését valósítottuk meg.

Kedvezményezett neve: TÓTH PÉTER EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

Projekt címe: KOMPLEX FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA SZOLNOKON

A szerződött támogatás összege: 11.848.498 Ft

a támogatás mértéke: 70 %

a projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítására a saját tulajdonú 5000 Szolnok, Nagysándor József út 29. sz. alatt található autószervizünkben került sor.

A projekt eredményeként a bemutató termünk energetikai korszerűsítését kívántuk megvalósítani, amelynek keretében a bemutatóterem tető-és homlokzatszigetelését és a tető oldalfalának szigetelését valósítottuk meg, a külső nyílászárók cseréjével.

Autójavító tevékenységünk korszerűsítéséhez egy futóműállító egység beszerzését terveztük a korábbi műszerünk pontatlansága és elavultsága miatt. Ennek fejlesztésével az új egység a legmodernebb gépkocsik futómű állítását teszi lehetővé hardveres és szoftveres támogatással. A beszerzésre került futóműállító egység a meglévő hasonló típusú gépeinkkel szemben számos technológiai újdonsággal bír, így a fejlesztéssel növekedett a vevői kiszolgálási képességünk, a bevezetendő hardveres és szoftveres támogatástól jelentős minőségi javulást várunk.

A beruházás megvalósításával egy új technológia bevezetését tudtuk megvalósítani, melynek eredményeként megerősíthettük a piaci helyzetünket. A fejlesztéssel akár új piacokat is nyithatunk, ami tovább erősíti a munkahelyeink biztonságát.

A fejlesztés 2021.09.03-ig valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

a projekt befejezésének dátuma: 2021.09.03.

a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-003366

Komplex fejlesztés megvalósítása Szolnokon Széchenyi 2020

Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk autóértékesítésre és szerviz szolgáltatásra. 2007. évben építettük meg újabb autószalonunkat, majd 2022-ben építjük meg legújabb, MG szalonunkat.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.

Cégfilozófiánk alapja a folytonos megújulás, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos bővítése. Tudjuk munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le, ezért törekszünk ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálására. Minden napos munkánkban igyekszünk a MG vállalati alapfilozófiájának megfelelni –  az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

Mind a négy márkánk ajánlatait itt olvashatod.