Megújuló energetikai fejlesztés pályázat Széchenyi 2020

Megújuló energetikai fejlesztés pályázat Széchenyi 2020

Az alábbiakban közöljük a Megújuló energetikai fejlesztés pályázat Széchenyi 2020 részleteit, amely projekt eredményeként napelemes rendszer került kiépítésre.

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: TÓTH PÉTER EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

PROJEKT CÍME: MEGÚJULÓ ENERGETIKAI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA A TÓTH PÉTER EGYÉNI VÁLLALKOZÓNÁL

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 5 273 290 FT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 55%

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁRA A SAJÁT TULAJDONÚ 5000 SZOLNOK, NAGYSÁNDOR JÓZSEF ÚT 29. SZ. ALATT TALÁLHATÓ AUTÓSZERVIZÜNKBEN KERÜL SOR.

A PROJEKT EREDMÉNYEKÉNT KIÉPÍTÉSRE KERÜLT NAPELEMES RENDSZER KÖLTSÉGEI KÖZÖTT A RENDSZER BEKERÜLÉSI KÖLTSÉGÉT, A NAPELEM PANELEKET, AZ INVERTEREK, AZ ÖSSZEKÖTÉSÜK KÁBELEZÉSÉT, ILLETVE A NAPELEM TÁBLÁK FELFOGATÁSÁT LEHETŐVÉ TEVŐ SZERKEZETI ELEMEKET SZÁMOLTUK EL.

VÁLLALKOZÁSOM TECHNOLÓGIAI FELKÉSZÜLTSÉGE A NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN MEGFELELŐ, A PIACI EREDMÉNYEINK A MEGRENDELÉS ÁLLOMÁNYUNK KISZOLGÁLÁSÁHOZ ELEGENDŐ GÉPI KAPACITÁSSAL, SZAKÉRTELEMMEL ÉS LÉTSZÁMMAL RENDELKEZÜNK.

A FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATBAN AZ EGYIK CÉLUNK A VÁLLALKOZÁS ÖKOLÓGIA LÁBNYOMÁNAK CSÖKKENTÉSE VOLT, MELY JELENTŐS VERSENYELŐNYT JELENTHET A JÖVŐBEN, MIND A MUNKAVÁLLALÓK MEGŐRZÉSE, MIND A MUNKAVÁLLALÓK ELÉRÉSE TEKINTETÉBEN

MEGVALÓSÍTOTT RENDSZER TELJESÍTMÉNYE: 330WP POLY NAPELEM, 15 ÉV GARANCIA 25 ÉV 87% TELJESÍTMÉNY GARANCIA 106 DB INVERTER TÍPUSA: FRONIUS SYMO 10.0-3-M ÉS FRONIUS SYMO 20.0-3M

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2021.08.31

A PROJEKT TÉNYLEGES BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2021.01.31

Megújuló energetikai fejlesztés pályázat Széchenyi 2020

Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk autóértékesítésre és szerviz szolgáltatásra. 2007. évben építettük meg újabb autószalonunkat, majd 2022-ben építjük meg legújabb, MG szalonunkat.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.

Cégfilozófiánk alapja a folytonos megújulás, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos bővítése. Tudjuk munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le, ezért törekszünk ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálására. Minden napos munkánkban igyekszünk a MG vállalati alapfilozófiájának megfelelni –  az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

Mind a négy márkánk ajánlatait itt olvashatod.