MG EHS árlista és katalógus

MG EHS árlista és katalógus

Az MG EHS Plug-in Hybrid segítségével újra felfedezheted az utazás örömét. Számtalan kényelmi és szórakoztató funkció. Aktuális MG EHS árlista és katalógus.

Árlista részletek

Katalógus részletek

Ismerd meg az MG EHS Plug-in Hybrid SUV modellünket személyesen Szolnokon. Ha már fontolgattad egy elektromos meghajtású autó vásárlását, de szeretnéd a hosszabb távokat is gond nélkül megtenni, akkor az MG EHS Plug-in Hybrid a tökéletes választás a számodra! A dinamikus hajtásláncnak és a gazdaságos villanymotornak köszönhetően anélkül csökkentheted a CO2 -kibocsátást, hogy az autó veszítene a hatótávjából.

Legyen szó akár az alváz kialakításáról, akár az olyan funkciókról, mint a parkolókamerák és érzékelők, a biztonság mindig elsőbbséget élvez az MG EHS esetében.

Határozott és sportos megjelenésével, tágas, kényelmes és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elszökni vele a tökéletes helyre. Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben és élvezd a barátságos belső teret, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról.

Ráadásul, mint minden MG-re, az MG EHS-re is érvényes a 7 év/150000 km garanciánk.

Bízunk benne, hogy az MG EHS árlista és katalógus információ segít megtalálni a legmegfelelőbb MG modellt a számodra.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.