MG EHS életérzés

MG EHS életérzés

Alacsony károsanyag-kibocsátás, nagy hatótáv, kényelmes töltés: az MG EHS életérzés minden utadon elkísér. Egy fejlett plug-in hibrid technológiával felvértezett családi SUV, amelyet élmény vezetni.

MG EHS életérzés
MG EHS életérzés

Egyéniség

Határozott és sportos megjelenésével,tágas, kényelmes és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elszökni vele a tökéletes helyre. Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben és élvezd a barátságos belső teret, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról.

MG EHS teljesítmény
MG EHS teljesítmény

Innovatív hajtáslánc

Az új MG EHS Plug-in Hybrid a hatékonyság és a teljesítmény tökéletes ötvözete. Az autó akár 52 km* megtételére is képes tisztán elektromosan. Kombinált CO2-kibocsátása mindössze 43 g/km*, ezzel is csökkentve a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag költséget. A kellő erő is a rendelkezésre áll, hiszen a hajtáslánc együttes teljesítménye 258 lóerő, amely biztosítja a 6,9 másodperc alatti gyorsulást 100 km/órára. *A WLTP teszt szerinti összesített eredmény.

MG EHS utastér
MG EHS utastér

MG EHS életérzés

A kiváló anyagok és a bőr használata az egész
belsőtérnek kifinomultságot és luxusérzetet
kölcsönöz. A stílusos műszerfal közepén egy 10,1″-os,színes infotainment érintőképernyő biztosítja a műholdas navigációt és a mobilkapcsolatot. A tágas belső tér elöl elsőosztályú helykínálattal, hátul pedig kényelmes,dönthető ülésekkel rendelkezik.
A fejlett, integrált, 6 hangszórós, DAB audio rendszerrel felszerelt hangrendszer minden utazáshoz tökéletes hangzásvilágot biztosít.

MG EHS belső térkínálat
MG EHS belső tér

360° kényelem

A beépített USBmobiltelefon-töltőnek köszönhetően soha nem veszíted el a kapcsolatot a barátaiddal és a családoddal. A 360°-os parkolókamera még a legszűkebb parkolóhelyekre is akadálytalan belátást biztosít. A kiválasztható hangulatvilágítással személyre szabhatod a belső tér légkörét: kellemes vagy sportos – minden csak rajtad múlik. Az ergonomikusan kialakított ülések megfelelő kényelmet és támasztást nyújtanak a szükséges helyeken – a pihentető utazás érdekében.

MG EHS 10 sebességes váltó
MG EHS 10 sebességes váltó

Azért, hogy minden út igazán pihentető legyen, egy innovatív, 10 sebességes váltó került alkalmazásra.Az erőátvitelt teljesítményleadás és a hatékonyság optimalizálására tervezték, így mind hibrid, mind kizárólag elektromos üzemmódban optimális teljesítményt nyújt.

Az MG Pilot fejlett vezetéstámogató technológiája még nagyobb magabiztosságot ad az utakon.
Az MG EHSPlug-in Hybrid modellben számtalan vezetéstámogató rendszer segíti a biztonságos,
mindennapi közlekedést.

Az MG EHS modell teljes bemutatóját műszaki adatokkal, felszereltségekkel és színekkel itt olvashatod.

Egyedi MG EHS ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Valamennyi márkánk ajánlatait ezen a linken érheted el.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció, az egyes kiegészítők, szolgáltatások és vizuális elemek felszereltség függvényében változnak.