A megújult MG márka második modellje: MG EHS Plug-in Hybrid

A megújult MG márka második modellje: MG EHS Plug-in Hybrid

Az MG hivatalosan is közzétette második európai modelljének első képeit. Az új MG EHS Plug-in Hybrid hajtásrendszerrel rendelkezik, amely valóban a két világ legjobbját kínálja.

MG EHS Plug-in Hybrid
MG EHS Plug-in Hybrid

2019-ben több európai országban is bemutatták a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t. A modell további európai bevezetése a következő félévben várható. Az új MG EHS Plug-in Hybrid (PHEV) nemcsak elektromos meghajtással rendelkezik, hanem erős benzinmotorral is. Ez a hajtáslánc szorosan együttműködik az elektromotorral és az akkumulátorcsomaggal, így biztosítva a hatékonyság, a teljesítmény és a hatótávolság harmonikus összhangját.

Elektromos vezetés hatótávolságtól való félelem nélkül

Az MG EHS PHEV a tartósságot és az erőt ötvözi. “Az MG-nél az autózás élménye a legfontosabb” – mondja Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója. “Az MG egy jól megtervezett, környezettudatos vezetési élménnyel segíti az ‘elektromos élet’ kezdetét, amely funkcionális, biztonságos és megfizethető. Az MG EHS PHEV egyaránt kielégíti a környezettudatos egyéni autós és a tudatos üzleti autós igényeit. A mai autóvezetők igénylik a hatótáv-szorongás nélküli elektromos járműveket. Azok számára, akik még nem állnak készen egy teljesen elektromos autóra, a 100%-ban elektromos MG ZS EV mellett bevezetjük az MG EHS Plug-in hibirdet is.”

Mindenki számára elérhető az MG EHS Plug-in Hybrid

Az MG EHS Plug-in hibrid egy tágas SUV, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a gondtalan, környezettudatos hibrid-elektromos autózást. Az MG az MG EHS PHEV 2020. decemberi hivatalos bemutatóján további részleteket közöl a plug-in hibrid modellről. A hivatalos piaci bevezetés időzítése – amely országonként eltérő lehet – 2021 első negyedévében veszi kezdetét.