MG Get More
MG Get More

MG Get More ajánlataink

MG Get More készlet ajánlataink

MG Tóth márkakereskedés
MG Tóth márkakereskedés
MG ZS készlet
MG ZS készlet

Egyedi készlet ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot.

“Amikor anyavállalatunk, a SAIC Motor zászlaja alatt újraindítottuk a brit MG márkát, ígéretet tettünk az európai autósoknak: az elektromos mobilitást elérhetővé tesszük a fiatalos lelkületű, az új elektromos életstílusra kész vezetők számára. A fő hangsúlyt arra helyezzük, hogy intelligens, praktikus, biztonságos és technológiailag fejlett autókat kínáljunk” – hangsúlyozta Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója az új MG Marvel R Electric, egy csúcskategóriás SUV és az MG5 Electric, a világ első tisztán elektromos kombija online bemutatóján.

Az MG márka célközönsége

Az MG gondosan megtervezett és átgondolt stratégiája természetesen nem a semmiből jött. Az európai autósok kritikusak és tudatosak. Éles szemük van a környezetvédelemre, de nagyon pragmatikusak is. Ezért praktikus, megbízható minőségű és magas szintű biztonságot nyújtó, de versenyképes árú autóra vágynak. És az európai autósok is “zöldek” akarnak lenni, természetesen hatótáv-szorongás nélkül.

Új elektromos életstílus

Az MG kizárólag arra törekszik, hogy az elektromos mobilitást elérhetővé tegye a fiatalos lelkületű autósok számára, akik belső motivációval rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatására, és készen állnak az új elektromos életstílus elfogadására.