MG gumiszerviz 10% kedvezménnyel

MG gumiszerviz 10% kedvezménnyel

Professzionális MG gumiszerviz Szolnokon az MG Tóth márkakereskedésben. Gumiszerelés, kerék kiegyensúlyozás, műszaki állapotfelmérés.

MG gumiszerviz Szolnok
MG gumiszerviz Szolnok

Gumiszerviz gyors határidővel

Várjuk ügyfeleinket jól felszerelt gumiszervizünkben gumiabroncs szereléssel, állapotfelméréssel, kerék kiegyensúlyozással.

Egyedi gumiabroncs ajánlatunkért hívj most!

Márciusban 10% kedvezmény gumicsere esetén márkaszervizünkben.

Jelentkezzen be most:

A jó gumiabroncs titka

A biztonságos közlekedés előfeltétele, hogy mindig tökéletes állapotú gumiabroncsokkal használd MG modelled. A tökéletes gumiabroncs állapot magában foglalja, hogy a gumiabroncs a gyártástól számítva 5 évnél fiatalabb legyen, megfelelő legyen a profilmélysége a teljes futófelületen, amely minimálisan 1,6 mm kell legyen. A gumiabroncsnak a gyári mérettartományban kell illeszkednie a jármű futómű paramétereihez. A tökéletes gumiabroncs oldalfal szerkezete sérülésmentes.

A gumiabroncs korát az oldalfalon megjelenített DOT szám jelzi hhéé, azaz hét/év sorrendben:
pl. DOT 4321 esetén 2021. év 43. hete a gyártás időpontja.

A megfelelő gumiabroncs nyomás szinten tartásával és rendszeres ellenőrzésével a gumiabroncs rendellenes kopása elkerülhető.

Jelentkezz be gumicserére szervizünkben ezen a linken.

Ha már szervizünkben jász ne feledkezz meg egyedi ajánlatainkról és szolgáltatásainkról sem.

Több évtizedes szerviz tapasztalattal, kiválóan felszerelt szerviz létesítménnyel és felkészült kollégákkal várunk, kellemes környezetben, jó hangulatban, hogy a szerviz vagy karbantartás egy kellemes élmény legyen.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.