MG HS SUV

MG HS SUV

Az új MG HS SUV a Toyota RAV4, a Mazda CX-5 és a Nissan X-Trail kihívója.

MG HS családi SUV verhetetlen áron

A vadonatúj MG HS újradefiniálja a SUV-stílus standardjait. Az MG Motor egyértelműen jelentős figyelmet és erőfeszítést fordított az új HS külső formatervezésére. Az MG legújabb modellje Magyarországon három változatban, a Family, a Comfort és a Luxury kivitelben elérhető.

Az MG HS SUV szegmensének legnépszerűbb autói, a Mazda CX-5 és a Toyota RAV4, valamint más kemény versenytársak, például a Nissan X-Trail most új kihívót kapnak, amely mind felszereltségét és tudását, mind árát tekintve jó választás.

A piros Sport Mode gombbal és az ikonikus MG logóval ellátott autót úgy tervezték, hogy megfeleljen egy ideális családi SUV kritériumainak, megengedhető költségvetés mellett.

Mivel háromféle felszereltségi szinten – Family, Comfort és Luxury – kapható, az új MG HS SUV egy pezsgő és dinamikusan fejlődő szegmensben hódíjta új vásárlóit. Kemény verseny van a piacon, és szoros versenyt kell vívnia a szegmens nehézsúlyú résztvevőivel.

Amellett, hogy a legalacsonyabb árcédulával rendelkezik az említett versenytársakat tekintve, az MG HS minősége elsőre is érezhető, amely később a vezetés során is beigazolódik.