MG ZS árlista és katalógus

MG ZS árlista és katalógus

Az MG ZS segítségével újra felfedezheted az utazás örömét. Számtalan kényelmi és szórakoztató funkció. Aktuális MG ZS árlista és katalógus.

Árlista részletek

Katalógus részletek

Ismerd meg az MG ZS kompakt SUV modellünket személyesen Szolnokon. Egyedi, új külsővel rendelkezik, és tele van technológiával. Ez magában foglalja a 10,1″-os színes érintőképernyőt, amely szériafelszereltségként Bluetooth, Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióval, valamint műholdas navigációt a csúcsmodell változatában.

Legyen szó akár az alváz kialakításáról, akár az olyan funkciókról, mint a parkolókamerák és érzékelők, a biztonság mindig elsőbbséget élvez az MG ZS esetében.

Az MG ZS feltűnő külseje dinamikus és sportos megjelenést kölcsönöz. Ez a tökéletes családbarát kompakt SUV. A jellegzetes fényszóróktól kezdve a karcsú vonalakig, ennek a SUV-nak minden centimétere kidolgozott és átgondolt.

Az MG ZS tágas utastere azt jelenti, hogy mindenki számára több mint elegendő hely áll rendelkezésre, legyen szó akár további utasokról vagy a család háziállatáról. A csomagtartót a család igényei szerint tervezték, így a babakocsitól a edzés szettig minden elfér benne.

Ráadásul, mint minden MG-re, az MG ZS-re is érvényes a 7 év/150000 km garanciánk.

Bízunk benne, hogy az MG ZS árlista és katalógus információ segít megtalálni a legmegfelelőbb MG modellt a számodra.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.