MG ZS EV a szaksajtóban

MG ZS EV a szaksajtóban

A teljesség igénye nélkül válogattunk néhány elismerő cikket és idézetet arról, hogyan vélekedett a szakma a modellről: MG ZS EV a szaksajtóban. A tájékoztatás nem teljes körű, szubjektív válogatásunkba kifejezetten az elismerést megfogalmazó cikkeket vagy annak részletét vettük fel.

MG ZS EV a szaksajtóban

A kép illusztráció.

“…ez egy teljesen jó, európai mércével is vállalható elektromos városi terepjáró. A legtöbb ellenfelénél tágasabb, sokuknál nagyobb a hatótávja, a felszereltségre se lehet panasz, sőt biztonságos is. Az ár-érték arány vitathatatlanul remek, aki beleül, teljesen nyugodt lehet, hogy jó döntést hozott. …”

“Igényes, sallang mentes, letisztult. A jó ívekkel rendelkező karosszériát ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni…”

Az idézet egy teljes cikkből kiemelt szövegrész. A teljes tartalom az alábbi linken olvasható el.

Forrás: Totalcar / Bolla György
https://totalcar.hu/tesztek/2021/11/16/menetproba-mg-zs-ev-2020/

Szubjektív válogatásunkat olvashatod ezen az oldalon. Amennyiben szeretnél itt látni további szakmai cikkeket, amelyek tetszettek Neked, küldd meg nekünk a linkjét.

Itt összegyűjtöttük az MG ZS EV elektromos modell teljes bemutató anyagát.

Valamennyi forgalmazott márkánk ajánlatait itt tudod megtekinteni.

MG ZS EV

Választható színek pedig: ezüst, vörös, fekete, fehér és kék.

A feltűnő és sportos dizájn ideális azok számára,akik élvezik az életet és nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a megbízhatóság terén. Ezért kínálunk 7 év vagy 150000 kilométer gyártói garanciát.