MG ZS EV életérzés

MG ZS EV életérzés

Az MG ZS EV külseje dinamikus és sportos, miközben a mindennapi élethez ideális, praktikus megoldásokat kínál. Egy tökéletes, teljesen elektromos kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG ZS EV életérzés tesznek még vonzóbbá.

Egy tökéletes, teljesen elektromos kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG ZS EV életérzés tesznek még vonzóbbá.

Elektromos SUV élmény

Az MG ZSEV minden részletében fellelhető a praktikum. Öt utas és csomagjaik szállításán felül, 500 kg-os vontatási kapacitással rendelkezik. A praktikus tetősínnel pedig akár 75 kg is szállítható a tetőboxban, így több hely marad a belső térben. A könnyen hozzáférhető csomagtérben 448 liternyi hely áll rendelkezésre.

A 40:60 arányban lehajtható hátsó ülések leengedésével pedig rugalmasan, akár 1166 literre is növelheted a teljes rakodókapacitást. Így bőven elég hely jut a csomagoknak akár egy költözéshez, egy kalandos kempingezéshez, vagy a családi nagybevásárláshoz.

Az MG ZS EV életérzés mindenhová elkísér

Letisztult és átgondolt belső kialakításával, a minőségi felhasznált anyagokkal érezni fogod az utazások során, hogy jó döntöttél.

Bármerre visz az utad, az új MG ZS EV modellel biztosan célba érsz. Két különböző akkumulátorcsomag közül választhatsz, mindegyik újszerű, moduláris kialakításon alapul, amely nagyobb energiasűrűséget biztosít anélkül, hogy az akkumulátor biztonsága vagy kapacitása csökkenne.

MG ZS EV akkumulátor

Az MG ZSEV alap akkumulátora 320 km-es WLTPhatótávolságot kínál,míg a nagyobb kapacitású változat 440 km-es útra is képes. A 92 kW-os egyenáramú gyorstöltési lehetőséggelmindkét változat mindössze 40 perc alatt 5%-ról 80%-ra tölthető fel. Így az MG ZS EV modell pillanatok alatt készen áll a következő útra. A kényelmes, 3 fázisú, 11kW-os váltakozó áramú gyorstöltésnek köszönhetőenpedig minden napot feltöltött akkumulátorral indíthatsz.

Az MG ZS modell teljes bemutatóját műszaki adatokkal, felszereltségekkel és színekkel itt olvashatod.

Egyedi MG ZS EV ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Valamennyi márkánk ajánlatait ezen a linken érheted el.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció, az egyes kiegészítők, szolgáltatások és vizuális elemek felszereltség függvényében változnak.