MG
MG ZS készlet ajánlatok Szolnokon

MG készlet ajánlatok

MG ZS már 6.499.000 Ft-tól

MG ZS készlet ajánlatok Szolnokon

MG készlet ajánlatok

MG ZS már 6.499.000 Ft-tól

MG ZS készlet ajánlataink

MG ZS

Az MG Magyarországon legkeresettebb modellje a megfizethető MG ZS modell, amely kedvező ár-érték aránya és európai ízléssel tervezett megjelenése miatt a B-SUV szegmens egyik közkedvelt modellje. A piacvezető gyári 7 év vagy 150.000 km garancia kiegészítve a gyári 7 év gondoskodás programmal pedig garantálja az MG autó tulajdonosok nyugalmát.

MG Get More készlet ajánlataink

“Amikor anyavállalatunk, a SAIC Motor zászlaja alatt újraindítottuk a brit MG márkát, ígéretet tettünk az európai autósoknak: az elektromos mobilitást elérhetővé tesszük a fiatalos lelkületű, az új elektromos életstílusra kész vezetők számára. A fő hangsúlyt arra helyezzük, hogy intelligens, praktikus, biztonságos és technológiailag fejlett autókat kínáljunk” – hangsúlyozta Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója az új MG Marvel R Electric, egy csúcskategóriás SUV és az MG5 Electric, a világ első tisztán elektromos kombija online bemutatóján.

Az MG márka célközönsége

Az MG gondosan megtervezett és átgondolt stratégiája természetesen nem a semmiből jött. Az európai autósok kritikusak és tudatosak. Éles szemük van a környezetvédelemre, de nagyon pragmatikusak is. Ezért praktikus, megbízható minőségű és magas szintű biztonságot nyújtó, de versenyképes árú autóra vágynak. És az európai autósok is “zöldek” akarnak lenni, természetesen hatótáv-szorongás nélkül.

Új elektromos életstílus

Az MG kizárólag arra törekszik, hogy az elektromos mobilitást elérhetővé tegye a fiatalos lelkületű autósok számára, akik belső motivációval rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatására, és készen állnak az új elektromos életstílus elfogadására.