MG3

MG3

A 95 éve sportos és jellegzetes autókra épülő MG-k megfizethetőek, és öröm vezetni őket. Az MG3 sem különbözik ettől. A jelenlegi piac egyik legjobb ár-érték arányú ferdehátú autója, és rengeteg olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek szórakoztatóvá és jellegzetessé teszik a vezetést.

MG3
MG3

Egy hatékony és erőteljes meghajtás

A sportos, 106 lóerős motor ötfokozatú kézi sebességváltóval párosul, amely tökéletes a a dinamikus vezetéshez. Az innovatív futómű-konstrukció biztosítja, hogy ezt az autót valóban élvezetes legyen vezetni.

A legmodernebb gyártóüzemünkben a legmagasabb színvonalon készül, és annyira biztosak vagyunk autóink minőségében és megbízhatóságában, hogy 7 év gyártói garanciát adunk rá.

MG3

Érték a funkciók kompromisszumai nélkül

Testre szabhatod számos stílusos és funkcionális extrával, köztük LED-es nappali menetfénnyel, Apple CarPlay-jel és 8 colos színes érintőképernyővel. Szériafelszereltségként Hill Launch Assist rendszerrel. Valamint:

  • Parkolásérzékelőkkel
  • Szériafelszereltségként prémium biztonsági funkciókkal
  • Bluetooth-csatlakoztathatósággal, hogy soha ne maradj le egy hívásról sem útközben.

MG3 egyéniség

Tedd színesebbé az utakat a négy figyelemfelkeltő színű MG3 egyikével és válassz hozzá egyedi, elegáns könnyűfém keréktárcsát.

A modell Excite és Exclusive Nav felszereltségben érhető el jelenleg Angliában. A gyár négy síznben kínálja a modellt: Southwark Silver, Hello Yellow, Arctic White és Black Pearl színekben.

A modell 1.5 VTI-tech motorral és 5 sebességes, manuális sebességváltóval érhető el a vásárlók számára.