MG4 a szaksajtóban

MG4 a szaksajtóban

A teljesség igénye nélkül válogattunk néhány elismerő cikket és idézetet arról, hogyan vélekedett a szakma a modellről: MG4 a szaksajtóban. A tájékoztatás nem teljes körű, szubjektív válogatásunkba kifejezetten az elismerést megfogalmazó cikkeket vagy annak részletét vettük fel.

MG4 a szaksajtóban

MG4 Electric – a kép illusztráció

“Baromi jó alapáron debütált az elektromos MG4”

“Az MG ígéretéhez híven idén megkezdi a kiszállításokat Európában, majd 2025-ig összesen 10 elektromos autót akar piacra dobni az A-szegmenstől egészen az elektromos sportautókig.” – e-cars.hu

A teljes cikket itt olvashatod.

Szubjektív válogatásunkat olvashatod ezen az oldalon. Amennyiben szeretnél itt látni további szakmai cikkeket, amelyek tetszettek Neked, küldd meg nekünk a linkjét.

Itt összegyűjtöttük az MG4 elektromos modell teljes bemutató anyagát.

Akár túrázol a családdal, vagy üzleti útra indulsz, az európai megjelenésű, teljesen elektromos, tágas és funkciókkal teli hatchback helyet ad mindannak, amire szükséged van. A hatótávolsága pedig 350-450 kilométer (WLTP átlag) is lehet felszereltség függvényében. A hatótáv mellett számos olyan funkciót kínál, amelyekkel megkönnyíti és élvezetessé teszi az utazást – ilyen többek között az innovatív MG Pilot vezetőtámogató technológia és az MG iSMART rendszer.

Az új MG4 Electric a mindennapi élethez készült, de korántsem hétköznapi.

Az egyik legmegnyugtatóbb jellemzője az új MG4 Electric modellnek, hogy 7 éves garanciával érkezik, így minden utazásod nyugodt lehet.

Valamennyi forgalmazott márkánk ajánlatait itt tudod megtekinteni.