MG5 a szaksajtóban

MG5 a szaksajtóban

A teljesség igénye nélkül válogattunk néhány elismerő cikket és idézetet arról, hogyan vélekedett a szakma a modellről: MG5 a szaksajtóban. A tájékoztatás nem teljes körű, szubjektív válogatásunkba kifejezetten az elismerést megfogalmazó cikkeket vagy annak részletét vettük fel.

MG5 a szaksajtóban

MG5 Electric
MG5 Electric – a kép illusztráció

“Valamire ráérezhettek az angol eredetű MG márkánál, hogy talán elektromos vonalon lesz érdemes újra elindulniuk, azon belül is a kedvező árú modellek szerepeltetésével.” – e-cars.hu
A teljes cikket itt olvashatod.

Szubjektív válogatásunkat olvashatod ezen az oldalon. Amennyiben szeretnél itt látni további szakmai cikkeket, amelyek tetszettek Neked, küldd meg nekünk a linkjét.

Itt összegyűjtöttük az MG5 elektromos modell teljes bemutató anyagát.

Az új MG5 EV Long Range többet minden szinten. Akár túrázol a családdal, vagy üzleti útra indulsz, az európai megjelenésű, első teljesen elektromos, tágas és funkciókkal teli kombi helyet ad mindannak, amire szükséged van. A hatótávolsága pedig akár 400 kilométer (WLTP átlag) is lehet. A hatótáv mellett valamint számos olyan funkcióval, amelyekkel megkönnyíti és élvezetessé teszi az utazást – ilyen többek között az innovatív MG Pilot vezetőtámogató technológia és az MG iSMART rendszer.

Az új MG5 EV Long Range a mindennapi élethez készült, de korántsem hétköznapi.
Nagyvonalú csomagtartó-kapacitásával és tágas utasterével utasai kellemesen pihenhetnek az utazás során, míg az MG5 Electric könnyedén megbirkózik a terheléssel.

Az egyik legmegnyugtatóbb jellemzője az új MG5 EV Long Range modellnek, hogy 7 éves garanciával érkezik, így minden utazásod nyugodt lehet.

Valamennyi forgalmazott márkánk ajánlatait itt tudod megtekinteni.