MG5 videó bemutatók

MG5 videó bemutatók

Az MG5 modell elérhető videó bemutatóit listázzuk ezen az oldalon: MG5 videó bemutatók.

Az MG5 modell esetében tartalmas videó bemutatókkal és szuper képekkel tudunk szolgálni.

Okos megoldások

A tisztán elektromos hajtáslánc mellett az MG5 Electric tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek könnyebbé, okosabbá és biztonságosabbá teszik az utazást. A kulcs nélküli nyitás és a nyomógombos indítás önmagában gördülékennyé teszi az elindulást.

Az Eco, Comfort és Sport vezetési módokkal az MG5 a vezetési Te stílusodhoz igazodik.

További MG5 videó bemutatók

Útközben

Az utazás során a 10,25″-os színes érintőképernyő, a DAB rádió, a Bluetooth-csatlakozás, a navigáció, a légkondicionáló, az Apple CarPlay™ és Android Auto™ és további számos más funkció szolgálja a kényelmedet kiegészítve kedvenc lejátszási listáiddal vagy podcastjaidal.

A több USB-portnak köszönhetően az utasok könnyedén tölthetnek minden eszközt a fedélzeten. A praktikus V2L (vehicle-to-load) rendszer pedig lehetővé teszi, hogy az autó akkumulátorát külső eszközök, például e-bike vagy elektromos grillsütő működtetésére / töltésére használd. Az MG5 Electric megengedhető üzemeltetési költségeivel a vállalkozás és a család hasznos tagja lesz.

Az új MG5 modellel átélheted a teljesen elektromos vezetési élményt. Élvezd az izgalmakat, ahogy a rendkívül hatékony villanymotor mindössze 8,6 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet nulláról 100 km/h sebességre. Érezd, hogy teljesen ura vagy a helyzetnek, hiszen az érzékelők és a kamerák a látótávolságon túl is információkat adnak a környezetedről.

Az MG5 elektromos modell teljes bemutatóját itt olvashatod.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át