Kapcsolat

Kapcsolat – Tóth Autó Szolnok

A vásárlás és a szolgáltatás örömét egyesítjük, célunk ügyfeleink legmagasabb elégedettsége.

Értékesítési vezető

Galó Ferenc

+36 70 337 3567

Szerviz vezető

Kézér Tibor

+36 70 391 6773

Lakatos és fényező üzem

Farkas Csaba

+36 70 368 3896
Honda Tóth Márkakereskedés
Honda Tóth Márkakereskedés
Szuper Nissan ajánlatok
Nissan Tóth Márkakereskedés
MG Tóth Autó
MG Tóth Autó Márkakereskedés
Dongfeng Tóth Autó
Dongfeng Tóth Autó
Mitsubishi Tóth Márkakereskedés
Mitsubishi Tóth Márkakereskedés

Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk autóértékesítésre és szerviz szolgáltatásra. 2007. évben építettük meg újabb autószalonunkat.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.

Cégfilozófiánk alapja a folytonos megújulás, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos bővítése. Tudjuk munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le, ezért törekszünk ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálására. Minden napos munkánkban igyekszünk a NISSAN, MG, HONDA, MITSUBISHI és DONGFENG vállalati alapfilozófiájának megfelelni –  az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

Rugalmas munkamódszerünk lehetővé teszi, hogy rövid határidővel ügyfeleink igényeihez és a dinamikusan változó világ kihívásaihoz maximálisan alkalmazkodva dolgozzunk. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeinket elérhető áron értékesítsük az Ügyfeleink számára.

Lépj velünk kapcsolatba: Tóth Autó Szolnok kapcsolat adatok, elérhetőség és megközelítés.