MG Cyberster
MG Cyberster

MG Cyberster

Az MG századik évfordulójára

MG Cyberster

MG Cyberster

Az MG századik évfordulójára

MG Cyberster

Az MG Cyberster, a teljesen elektromos sportautó az MG márka százéves fennállásának állít méltó emléket. A forradalmi formatervezésű, teljesen új elektromos sportautó ötvözi az ikonikus roadster-örökséget a márka modern stíluselemeivel. Az MG a Cybersterrel izgalmas, új fejezetet nyit a márka történetében. A teljesen elektromos MG Cyberster várhatóan 2024-ben kerül forgalomba Európában.

MG Cyberster

Az MG visszahozza a kínálatába sportautó kategóriát az MG Cyberster modellel, amely egy elektromos meghajtású, kétszemélyes roadster. Az MG márka mindig is kiemelkedőt alkotott a sportautó kategóriában, amely hagyományt a legújabb sportautója is követ, amely megmutatja az MG elköteleződést a kategória újraélesztésére.
A videóban Carl Gotham, az MG Cyberster vezető tervezője mutatja be David Allison társaságában a legújabb MG modellt, amellyel a gyártó százéves múltja előtt tiszteleg.

Az MG Európában az egyik leggyorsabban fejlődő márka a piaci volumen tekintetében az elmúlt években. Magas minőségű és megfizethető autóival és a kapcsolódó 7 év vagy 150.000 km garanciával az MG az elektromos autógyártásban vezető szerepet kíván betölteni.


A Cyberster modell újraéleszti az MG márka sportos szellemiségét. A tradicionális értékeket ötvözi a legmodernebb elektromos hajtáslánccal az új Cyberster, amely karakteres és sportos benyomást kelt már első látásra is. Az új MG roadster várhatóan összkerék meghajtást kap.


A sportosság jegyében az autó front része lejjebb került, valamint markáns légbeömlők jellemzik. A roadster hátsó kiképzése pedig határozott vonalakkal az aerodinamikai szempontok mellett esztétikailag is pluszt ad az autó megjelenéséhez. Az autó hátulján végigfutó fénysáv pedig az elektromos hajtásláncot hivatott szimbolizálni. A három szegmensből felépülő, modern műszeregység minden praktikus információval ellátja a vezetőt.

A Cyberster az MG részéről egy különösen fontos üzenet: az elköteleződés a fejlett és innovatív hajtásláncok alkalmazása mellett. A kétszemélyes elektromos sportautó méltó emléket állít az MG immár százéves sikereinek.

Hamarosan egyedi képeket is bemutatunk az MG elektromos sportautójáról ezen az oldalon.