MG szerviz időpont előjegyzés

MG szerviz időpont előjegyzés

Előjegyzett szerviz időponttal biztosra mehetsz. Kérjük töltsd ki az alábbi szerviz időpont előjegyzés űrlapot, mely alapján mindent megteszünk, hogy autódat mielőbb fogadni tudjuk márkaszervizünkben. MG szerviz időpont előjegyzés adatok:

Több gyártó márkáit is forgalmazzuk. Valamennyi forgalmazott márkánk ajánlatait itt tudod megtekinteni.

Aktuális MG szerviz ajánlatainkat itt találod.

MG szerviz időpont előjegyzés

Az értékesítési hálózat fejlesztése mellett az MG szerviz hálózat is dinamikusan fejlődik. Szolnokon a folyamatos fejlődés és legmagasabb szintű ügyfél-kiszolgálás iránt vagyunk elkötelezettek az MG Tóth márkaszervizben.

Az MG Magyarországon számos modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is. Felfrissítettük a ZS modellpalettát a mindenki számára elérhető benzines ZS-t és a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t, így a modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi emissziómentes vezetésre. Az MG hamarosan további fenntartható modellekkel bővíti a kínálatát.

Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

MG elektromos modellek

Az MG lehetővé teszi számodra, hogy új életet kezdj egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett technológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos, “új energiájú” járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott – egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.