A megújult MG ZS

A megújult MG ZS

A megújult MG ZS benzines modellünket a teljes élethez alkottuk meg.

MG ZS modell
Felszereltség
Akár 7 év garancia

A megújult MG ZS egy teljesen felszerelt, stílusos és kényelmes, családbarát SUV, amely ideális az igényes családok számára, akiknek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretnének komprommisszumokat kötni.

Az MG ZS városi közlekedéshez is tökéletes: két hatékony benzinmotor közül választhatsz, melyek a legmodernebb technológiával készültek. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.
A megjelenített kép illusztráció, a pontos árakat az árlistában találja meg.

MG ZS katalógus

A megújult MG ZS

Az MG ZS segítségével újra felfedezheted az utazás örömét, hiszen számtalan kényelmi és szórakoztató funkciót kínál a modell, melynek modern technológiájára mindig számíthatsz.
Az autót megannyi technológiai megoldás teszi egyedülállóvá a kategóriájában. A feltűnő és sportos dizájn ideális azok számára, akik élvezik az életet és nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a megbízhatóság terén. Ezért kínálunk 7 év vagy 150 000 kilométer gyártói garanciát.

Az MG ZS külseje dinamikus és sportos, miközben a mindennapi élethez ideális, praktikus megoldásokat kínál. Egy tökéletes kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek tesznek még vonzóbbá. Elegáns vonalak, gyémántcsiszolt könnyűfém keréktárcsák, LED fényszórók. A londoni stílusközpont odafigyelt minden apró részletre, azzal a céllal, hogy a sportos design mellett egyedülállóan kényelmes modellt hozzanak létre.

Ráadásul, mint minden MG-re, az MG ZS-re is érvényes a 7 év/150000 km garanciánk.

Bízunk benne, hogy az MG ZS árlista és katalógus információ segít megtalálni a legmegfelelőbb MG modellt a számodra.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.