MG ZS videó bemutatók

MG ZS videó bemutatók

Az MG ZS modell elérhető videó bemutatóit listázzuk ezen az oldalon: MG ZS videó bemutatók.

MG ZS videó (5MB)

Az MG ZS modell esetében leginkább szuper képekkel tudunk szolgálni és ezzel a design videóval.

Egy tökéletes kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG ZS életérzés tesznek még vonzóbbá.

Európai design

A londoni stílusközpont odafigyelt minden apró részletre, azzal a céllal, hogy a sportos design mellett egyedülállóan kényelmes modellt hozzanak létre. Az alábbi elemek és szolgáltatások felszereltség függvényében érhetőek el.

A 10,1”-os érintőképernyő, valamint az Apple CarPlay™ és az Android™ rendszer gondoskodnak arról, hogy mindig kapcsolatban maradhass a külvilággal. A műholdas navigáció* gond nélkül segít eljutni úticélodhoz, így nincs más dolgod, mint élvezni a vezetést. *Luxury felszereltség esetén.

Elérhető ZS modell felszereltségek és színek: Comfort és Luxury felszereltség. A választható színek pedig: kék, fehér, vörös, narancs, fekete és ezüst.

Az MG ZS modell teljes bemutatóját itt olvashatod.

Stílus – Konnektivitás – Szórakozás

Az MG ZS segítségével újra felfedezheted az utazás örömét, hiszen számtalan kényelmi és szórakoztató funkciót kínál a modell, melynek modern technológiájára mindig számíthatsz. Az autót megannyi technológiai megoldás teszi egyedülállóvá a kategóriájában. A feltűnő és sportos dizájn ideális azok számára, akik élvezik az életet és nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a megbízhatóság terén. Ezért kínálunk 7 év vagy 150000 kilométer gyártói garanciát.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.