Az MG hivatalos partnere a francia Olympique Lyonnais labdarúgóklubnak

Az MG hivatalos partnere a francia Olympique Lyonnais labdarúgóklubnak

Az MG a 2021/2022-es szezontól kezdve az MG hivatalos partnere a francia Olympique Lyonnais labdarúgóklubnak.

A két fél hároméves együttműködési megállapodást írt alá. A partnerség részeként az MG logója a következő három szezonban az Olympique Lyonnais mezének ujján lesz látható.

Az Olympique Lyonnais-val való partnerség révén az MG az egyik legnagyobb és leghíresebb francia labdarúgó klubbal kötött kapcsolatot, amely a Ligue 1-ben játszik, és a következő szezonban a klub történetében 24. alkalommal vesz részt európai bajnokságban. Az Olympique Lyonnais-t övező figyelem és nyilvánosság nagyon jól illeszkedik az MG marketing terveibe, hogy növelje a megújult márka ismertségét a régióban. Különösen Franciaországban, ahol egy év alatt már 80 MG márkakereskedést nyitottak, és a cél, hogy 2021 végére 100-120 MG márkakereskedés működjön.

Amellett, hogy az MG logója a következő három szezonban az Olympique Lyonnais hazai és idegenbeli mezén is tündökölni fog, és így gyakran megjelenik majd a képernyőn, a játékosok, a stáb és a vezetőség egy része is hozzájuthat egy MG-hez, amellyel a márka így mobilitási partnerként is fellép.

Ezek közül a vadonatúj, teljesen elektromos MG Marvel R Electric és a stílusos MG EHS Plug-in Hybrid közül lehet választani, amelyek az Olympique Lyonnais Groupama stadionja körül gyakran láthatók lesznek a következő szezonokban. Ezek az MG modellek is hozzájárulnak az Olympique Lyonnais azon céljához, hogy a mobilitás tekintetében felelősségteljesebb magatartást tanúsítva csökkentse környezeti lábnyomát.

Az MG hivatalos partnere a francia Olympique Lyonnais labdarúgóklubnak

Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyonnais elnöke: “Megtiszteltetés számunkra, hogy az MG Motort új partnereink között üdvözölhetjük. Ez az együttműködés egy ikonikus autómárkával lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük közös célunkat a környezetkímélő mobilitás érdekében, és megerősítsük a sportban érdekelt partnereink támogatásával a környezetvédelmi átállás iránti elkötelezettségünket.”

Xinyu LIU, az MG Motor France vezérigazgatója és az MG Motor Europe értékesítési alelnöke: “Számos oka van annak, hogy az Olympique Lyonnais-val való együttműködés mellett döntöttünk. Először is, a klub nagyszerű eredményeket mutatott fel a francia Ligue 1-ben és az európai bajnokságokban. Valamint az Olympique Lyonnais már most is a környezetbarát tevékenységek támogatója. Az MG is támogatja a fenntartható energiákat, és a környezet védelméért dolgozik Franciaországban és Európában. Ebben közös a célunk”.