Az MG HS vezeti a brit toplistát

Az MG HS vezeti a brit toplistát

2023. januárjában a legtöbb új autót a brit piacon az MG HS modellből regisztráltak, ezzel az MG HS vezeti a brit toplistát.

MG HS készlet Szolnokon
Az MG HS vezeti a brit toplistát – MG HS Luxury 7DCT fehér színben Szolnokon

3481 új MG HS értékesítésével a legkedveltebb autó (Nr.1) volt az MG benzines SUV modellje a brit eladási toplistán 2023. január hónapban. A top 10-es listában másik MG modell is, az MG ZS is előkelő helyezést ért el, amely a 8. helyen végzett 2260 darabos regisztrációval.

Az MG HS olyan közkedvelt modelleket utasított maga mögé, mint a Volkswagen T-Roc, Nissan Quashqai, Kia Nero, Vauxhall (Opel) Corsa, Kia Sportage, illetve Ford Puma.

Az MG márka modelljeit a globális formatervező stúdió – a SAIC Design Center Sanghai és az Advanced Design Studio London együttműködésben tervezi.

MG HS készletünk itt elérhető.

Az MG célja, hogy az európai autósok számára is lehetővé tegye elérhető – versenyképes áron a mobilitás és a vezetés örömét. A minőség és a megbízhatóság mellett az MG kínálja az egyik legjobb garanciális feltételt a piacon. Az MG feltételeket nehéz felülmúlni. Az ügyfelek meggyőzéséhez és a sikerhez bizonyítékot kell szolgáltatni a bizalomról. Az MG ezt többek között Európa egyik legjobb garanciális feltételeivel teszi meg: minden MG modellhez 7 év vagy 150.000 km garanciát nyújt a gyártó.

Az MG-t gyártó SAIC Motor (Shanghai Automotive Industry Corporation) 1958-ban alakult, és a világ hetedik legnagyobb autógyártója. Kínában a legnagyobb autógyártó. 2020-ban 5,6 millió járművet értékesített, ezzel az elmúlt 15 évben az első helyen állt Kínában.

Az értékesítési adatok forrása smmt.co.uk.