Hello MG hangvezérlés

Hello MG hangvezérlés

Ismerd meg, mit jelent a hangvezérlés az MG iSMART csatlakoztatási rendszerben: Hello MG hangvezérlés funkciók.

A személygépkocsikban található infotainment rendszerek hatalmas technológiai előrelépést tettek az elmúlt években. Kevesebb mint tizenöt évvel ezelőtt még nagyon szokatlan volt az USB-csatlakozás egy autóban. Ma már egyre több autót szerelnek fel fejlett csatlakoztathatósági rendszerekkel, nagy érintőképernyőkkel és (online) funkciók és szolgáltatások széles skálájával, amelyek akár hangutasításokkal is kezelhetők.

Ez vonatkozik az MG-re is, amely a fejlett infotainment rendszerét a nagyközönség számára is elérhetővé teszi. Az MG iSMART egy újonnan kifejlesztett konnektivitási rendszer, amely az MG Marvel R Electric és a megújult MG ZS EV modellekhez érhető el. Legyen szó a mindennapokat kellemesebbé tevő számos funkcióról, az okostelefonoddal való zökkenőmentes kapcsolatról vagy a végtelen audio streamingről. Valamint az alkalmazással való kapcsolat, amellyel távolról vezérelheted a jármű funkcióit, és az over-the-air frissítések, hogy mindig a legfrissebb szoftver és navigációs térképek legyenek telepítve… Az MG iSMART sok szempontból lenyűgöző.

Az egyik funkció, amelyet szeretünk kiemelni, a hangvezérlés, amely az MG Marvel R Electric és az MG ZS EV Luxury modellekben található iSMART rendszer része, így a vonatkozó funkciók hangutasításokkal könnyen kezelhetőek. (Az MG iSMART Lite változat nem tartalmazza a hangvezérlést így az MG ZS EV Comfort és az MG5 Electric modellekben ez a funkció nem érhető el)

A sok funkcióval rendelkező infotainment rendszer sok előnnyel jár, de egyre kiterjedtebb funkciói által egyre bővebb menühöz vezet. Annak ellenére, hogy az MG iSMART nagyon ergonomikusan kialakított, jól áttekinthető és könnyen kezelhető, előfordulhat, hogy egy funkciót nem találsz azonnal. Vezetés közben nem ajánlott keresgélni valamit elvonja a figyelmet, és veszélyes helyzetekhez vezethet. Ezért a hangvezérlés tökéletes megoldás. Hangvezérlés közben a figyelmed nem vonódik el az útról, és mindkét kezed továbbra is a kormánykeréken tarthatod.

Hogyan működik a Hello MG hangvezérlés

A hangvezérlés kétféleképpen aktiválható: a kormánykerék jobb oldalán található gomb segítségével vagy egyszerűen a “Hello MG” kimondásával. A rendszer hangjelzéssel válaszol, vagy szó szerint válaszol a hangutasításra. Például: “Hello, miben segíthetek”.

Az MG iSMART rendszer hangvezérlési funkciója több mint száz hangparancsot ismer fel. Kezelheted a navigációs rendszert, beállíthatod a klímaberendezés hőmérsékletét, elindíthatod a kedvenc zenéd lejátszását, beállíthatod a hangerőt, választhatsz rádióállomást, felhívhatsz egy kapcsolatot a telefonkönyvből és így tovább. Még a napfénytetőt is kinyithatod vagy bezárhatod. És mindezt anélkül, hogy egy ujjad is megmozgatnád.

Természetes megértés

A legmodernebb mesterséges intelligenciát (AI) és gépi tanulást kihasználva az MG iSMART megérti és folyamatosan megtanulja a vezető és az utasok igényeit és preferenciáit az idő múlásával. Egyre személyre szabottabb és összekapcsolt élményt nyújt. A természetes nyelvi megértés lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy természetes módon lépjenek kapcsolatba az MG-vel, míg a jel-javítás eltávolítja a mikrofon bemenetének zaját, hogy egyértelműen azonosítani lehessen, ki beszél az autóban.

Az MG iSMART rendszer hangvezérléssel történő kezelése gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb. Nem kell manuálisan görgetni a menükben, és nem kell gépelni semmit a navigációs célpontok vagy bármi más beviteléhez. Ez közvetlen pozitív hatással van a közlekedésbiztonságra, a személyes kényelemre és az autóban való vezetés általános élményére.