MG ZS életérzés

MG ZS életérzés

Az MG ZS külseje dinamikus és sportos, miközben a mindennapi élethez ideális, praktikus megoldásokat kínál. Egy tökéletes kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG ZS életérzés tesznek még vonzóbbá.

Egy tökéletes kompakt SUV a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG ZS életérzés tesznek még vonzóbbá.

Európai design

A londoni stílusközpont odafigyelt minden apró részletre, azzal a céllal, hogy a sportos design mellett egyedülállóan kényelmes modellt hozzanak létre. Az alábbi elemek és szolgáltatások felszereltség függvényében érhetőek el.

Útközben is otthonosan

Az MG ZS belső terét úgy álmodták meg, hogy otthon érezd magad. A fűtött első üléseket a maximális kényelem és ergonómia figyelembevételével tervezték. Az MG ZS modellben helyet foglalni minden alkalommal élmény.

Szemrevaló

Az MG ZS modellt a mindennapi igényeknek megfelelően alakították ki. Csúcstechnológiás felszereltségének köszönhetően kényelmesen utazhatsz, kapcsolatban maradhatsz bárkivel. A navigációs rendszert követve pedig gondtalanul eljuthatsz oda, ahová csak szeretnél.

A 10,1”-os érintőképernyő, valamint az Apple CarPlay™ és az Android™ rendszer gondoskodnak arról, hogy mindig kapcsolatban maradhass a külvilággal. A műholdas navigáció* gond nélkül segít eljutni úticélodhoz, így nincs más dolgod, mint élvezni a vezetést. *Luxury felszereltség esetén.

Az MG ZS életérzés mindenhová elkísér

Letisztult és átgondolt belső kialakításával, a minőségi felhasznált anyagokkal érezni fogod az utazások során, hogy jó döntöttél.

Az MG ZS modell teljes bemutatóját műszaki adatokkal, felszereltségekkel és színekkel itt olvashatod.

Egyedi MG ZS ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Valamennyi márkánk ajánlatait ezen a linken érheted el.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció, az egyes kiegészítők, szolgáltatások és vizuális elemek felszereltség függvényében változnak.

MG ZS fehér színben Szolnokon
MG ZS fehér színben Szolnokon