MG4 életérzés

MG4 életérzés

Az MG4 elektromos hatchback (ferdehátú) külseje dinamikus és sportos, miközben a mindennapi élethez ideális, praktikus megoldásokat kínál. Egy tökéletes, teljesen elektromos autó a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG4 életérzés tesznek még vonzóbbá.

MG4 helykínálat

Akár családi kirándulás, vagy otthoni ügyek intézése, akár üzleti utak: az MG4 elektromos kombi kiváló választás.

A kompakt ferdehátú, az MG4 Electric meglepően tágas utasteret kínál, amelyben akár egy ötfős család is elfér. A 60:40 arányban összecsukható hátsó ülések további rugalmasságot biztosítanak a pakoláshoz. A csökkentett holterek pedig könnyebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést, valamint a parkolást.

Az MG4 Electric az MG saját fejlett biztonsági rendszerét kínálja alapfelszereltségként. Az MG Pilot egy átfogó csomag részben automatizált vezetőtámogató technológiákból áll, amelyek segítő kezet és több magabiztosságot nyújtanak számodra az utakon.

Az MG4 életérzés mindenhová elkísér

MG4 electric – keyless entry

Az MG4 ElectricRengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az utazást, többek között az innovatív MG Pilot vezetéstámogató rendszer funkcióival, amit kiegészít az intelligens MG iSMART Lite csomag. Az MG széles körű, 7 éves garanciájával pedig teljes nyugalommal az utazásokra tudsz koncentrálni.

Az MG4 modell teljes bemutatóját műszaki adatokkal, felszereltségekkel és színekkel itt olvashatod.

Egyedi MG4 ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Valamennyi márkánk ajánlatait ezen a linken érheted el.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció, az egyes kiegészítők, szolgáltatások és vizuális elemek felszereltség függvényében változnak.