MG4 fotógaléria

MG4 fotógaléria

Az MG4 Electric modell egyik legteljesebb fotógalériáját tekintheted meg ezen az oldalon: MG5 fotógaléria. A képeken túl pedig egyedi ajánlatokkal várunk Szolnokon!

Nincs két egyforma utazás. Ezért kínál az MG4 Electric öt személyre szabott vezetési módot: Normal, Eco, Sport, Snow és Custom. Minden vezetési mód figyelemre méltóan kényelmes vezetési élményt biztosít, bámerre is vezessen az utad. Ráadásul a Continental legújabb fékrendszere minden utazást sokkal biztonságosabbá tesz, függetlenül a távolságtól és az útviszonyoktól.

Az ultra kompakt, fejlett One-Pack akkumulátor már a legszigorúbb európai és nemzetközi
akkumulátor-szabványok szerint lett tesztelve. Az 51 kWh és 64 kWh kapacitású akkumulátorok az iparágban egyedülálló, mindössze 110 mm-es magassággal jelenleg a legkeskenyebbek.

A vadonatúj MG4 Electric az első MG modell, amely az új MSP (Modular Scalable Platform) platformra épül. Az MSP platformot az MG anyavállalata a a SAIC Motor az MG számára fejlesztette ki. Az intelligens architektúra számos előnyöket kínál a belső térkínálat, a tömeg és a biztonság tekintetében – nagyobb belső tér azonos külső méretekkel és jelentősen csökkentett jármű tömeg a nagyobb hatékonyság érdekében, valamint jobb kezelhetőség.

Sok hasznos funkció

Külső készülékeket szeretnél tölteni? Az MG4 rendelkezik a 2200 W-os V2L funkcióval. Telefonodat pedig menet közben is töltheted a vezetéknélküli töltőn.

Az MG4 fotógaléria képei mellett a modell teljes bemutatóját itt olvashatod.

Valamennyi autómárka ajánlatunkat itt tekintheted át.