Liptai Claudia az MG márkanagykövete

Liptai Claudia az MG márkanagykövete

Örömmel jelentjük be, hogy Liptai Claudia az MG márkanagykövete.

Liptai Claudia az MG márkanagykövete
Liptai Claudia az MG márkanagykövete

Claudia a színészet mellett bizonyított már többek között műsorvezetőként, zsűritagként, szinkron-színészként, íróként, sőt cukrászként is, de megmutatta már tehetségét a tánc és éneklés területén is.

A “magyar televíziózás nagyasszonya” mától az MG márkanagykövete.

Liptai Claudia átvette a vadonatúj MH EHS modellet
Liptai Claudia átvette a vadonatúj MG EHS modellet

Gratulálunk és sok-sok örömteli pillanatot kívánunk az MG EHS volánjánál!

Liptai Claudia és Pataki Ádám jó ideje fontolgatta a családbővítés gondolatát, azonban csak nemrég hozták nyilvánosságra kis titkukat: már idén többen lesznek egy új szerelemgyerekkel. 

A kendőzetlen őszinteségéről és kifinomult humoráról ismert műsorvezető elárulta, a boldogság négy keréken érkezik hozzájuk. Claudia életében meghatározó szerepet játszik a család, melynek mindennapjaiban új autójuk is ki fogja venni részét.

A mindennapok biztonsága

„A családom a legnagyobb ajándék az életemben, mindennél jobban vigyázok rájuk. Nagyon szeretek vezetni, de csak megbízható, műszakilag kifogástalan, a lehető legtöbb biztonsági felszereltséggel rendelkező kocsival vagyok hajlandó közlekedni. Korábban is vonzottak az SUV modellek, mert kiváló adottságaik minden szempontból megfelelnek egy kétgyerekes családnak, ráadásul még a kutyánk is élvezheti a nagy tereket. Szerettem az előző autómat, azonban úgy gondolom, muszáj tartanom a tempót a folyamatosan fejlődő világgal, ami viszont nagyon helyesen a környezettudatosság felé halad. Egyébként is fontolgattam egy zöldebb autó beszerzését, hiszen már Ádám is évek óta elektromos autóval közlekedik és kiépítettük a házban a töltési lehetőséget. Időközben pedig az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek az MG márkanagykövetének, amit boldogan és büszkén vállaltam” – fogalmazott Claudia.

Találkozás az MG márkával

A házaspár 2022. őszén találkozott először az újjászületett márkával, és első látásra beleszerettek a divatos megjelenésű, tágas, fejlett technológiával szerelt autókba. Claudia választása a plug-in hibrid MG EHS modellre esett, így mostantól a Luxury kivitelű, burgundivörös bőrkárpittal felszerelt SUV gondoskodik a Liptai-Pataki család kényelmes és biztonságos utazásairól. Az autó sportosan elegáns külsője, stílusosan kialakított, komfortos beltere, valamint tölthető hibrid hajtáslánca győzte meg igazán a műsorvezetőt, hiszen a gazdaságos villanymotornak köszönhetően, dinamikus menetteljesítmény mellé alacsony károsanyag-kibocsátás társul. Ezek mellett a minőséget igazoló 7 év gyári garancia már csak hab a tortán.

Szerelem első látásra

A népszerű műsorvezető hozzátette: „A mindennapi közlekedésem során főként a városban autózom, óvoda, színház, különórák, stúdiók és a cukrászda között ingázva és jó érzéssel tölt el, hogy ha ezt a napi távot elektromos üzemmódban tudom megtenni, már azzal is hozzájárulok ahhoz, hogy egy tisztább levegőjű, fenntartható világban élhessünk, hiszen ez gyermekeink jövője szempontjából is nagyon fontos. Arról nem beszélve, hogy az autóba egész egyszerűen első pillantásra beleszerettem. Aki ismer, tudja, hogy imádok mindent, ami angol – például Ádámmal kiutazunk Londonba a Királynő születésnapjára – és az MG a brit gyökerei miatt máris belopta magát a szívembe.”

Liptai Claudia az MG márkanagykövete

Claudia a biztonságos közlekedést hangsúlyozva az autóhoz átadási ajándékként kapott egy vezetéstechnikai tréninget, mely során az új autójával a Driving Camp tanpályáján szakképzett tréner segítségével gyakorolhatja, hogy extrém körülmények között is tudatosan és biztonságosan irányíthassa új autóját.

MG EHS készlet autóink