MG5 életérzés

MG5 életérzés

Az MG5 elektromos kombi külseje dinamikus és sportos, miközben a mindennapi élethez ideális, praktikus megoldásokat és nagy csomagteret kínál. Egy tökéletes, teljesen elektromos kombi a család számára, amit a brit stílusjegyek, az MG5 életérzés tesznek még vonzóbbá.

MG5 helykínálat
MG5 helykínálat

Akár családi kirándulás, vagy otthoni ügyek intézése, akár üzleti tevékenység: az MG5 elektromos kombi kiváló választás. Jelentős csomagterével hasznos társ a mindennapokban. Az új MG5 EV Long Range csomagtartója 578 literes a tetőig, ami a hátsó ülések lehajtásával és a tetőig megrakodva 1367 literre nő. Belül bőven van hely öt személy számára a kényelmes utazáshoz.

Az MG5 életérzés mindenhová elkísér

MG5 electric - csomagtér
MG5 electric – csomagtér

Az új MG5 Electric az MG második generációs EV-je, amely az elektromos vezetést a következő szintre emeli. Az európai piac első teljesen elektromos kombi modelljeként ez az MG tágas és funkciókkal teli autó, amely minden eddiginél nagyobb teret biztosít utasai számára. Rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az utazást, többek között az innovatív MG Pilot vezetéstámogató rendszer funkcióival, amit kiegészít az intelligens MG iSMART Lite csomag. Az MG széles körű, 7 éves garanciájával pedig teljes nyugalommal az utazásokra tudsz koncentrálni.

Az MG5 modell teljes bemutatóját műszaki adatokkal, felszereltségekkel és színekkel itt olvashatod.

Egyedi MG5 ajánlatainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Valamennyi márkánk ajánlatait ezen a linken érheted el.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció, az egyes kiegészítők, szolgáltatások és vizuális elemek felszereltség függvényében változnak.