Megfizethető biztonság: Honda Assistance hosszabbítás

Megfizethető biztonság: Honda Assistance hosszabbítás

Megfizethető biztonság: Honda Assistance hosszabbítás akár már napi 17 Ft* díj mellett elérhető a 3 évesnél idősebb Honda személyautókhoz az alábbi feltételek teljesítése mellett. Hosszabbíttassa meg Assistance szolgáltatását a Honda Tóth Szolnok márkaszervizben.

Assistance hosszabbítás
Assistance hosszabbítás

Akár napi 17 Ft-tól*

Miért érdemes az Assistance szolgáltatást hosszabbítani?

  • az előre nem tervezhető műszaki események, mint defekt, kulcs bezárása az autóba, akkumulátor lemerülés, üzemanyag kifogyása, egyéb műszaki meghibásodásból, vagy közlekedési helyzetekből eredő problémák egységes, magas színvonalon való megoldása
  • azonnali reagálású segítségnyújtás, Honda által kontrollált kommunikáció, a márkaszerviz hálózat bevonása a segítségnyújtási szolgáltatásba
  • a szerződés szerint a szolgáltatás kiterjedhet csereautóra, utazás költségtérítésre, vagy szállás költségtérítésre is. A részletes szolgáltatási feltételeket itt olvashatja el.

* Az autó 3-10 éves kora között érhető el az akár napi 17 Ft díjtétel (kerekített érték), amely az éves összeg visszaosztott értéke. 10-15 éves jármű kor esetén magasabb díj fizetendő, de ezen autókra is érdemes a szolgáltatás hosszabbítása. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön szervizünkben.

Megfizethető biztonság: Honda Assistance hosszabbítás feltételei

A háromévesnél idősebb Honda személyautók esetén (az autó max. 15 éves lehet a szolgáltatás kifutásakor) van lehetőség az Assistance szolgáltatás meghosszabbítására az alábbi feltételek teljesülése esetén:

  • Az esedékes rendszeres karbantartás (szervizkönyv szerinti) elvégeztetése Honda márkaszervizben kell megtörténjen, ez a kedvezményes Assistance hosszabbítás lehetőségének előfeltétele. Részletek márkaszervizünkben.
  • Az autó első forgalomba helyezése Magyarországon kellett megtörténjen (és az autó a magyarországi Honda Márkakereskedői hálózat által került értékesítésre) valamint rendelkezik érvényes magyar forgalmi engedéllyel.
  • A tulajdonos állandó magyarországi lakcímmel rendelkezik.
  • Az adott autó beletartozik a szolgáltatás hosszabbítására jogosult járművek körébe (a Honda hibrid és elektromos modellek esetén a hosszabbítás folyamata, feltételei és költségei eltérnek). Részletek itt.

Az Assistance szolgáltatás hosszabbításával kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségeinket itt találja.