Mi a közös az MG-ben és a Liverpool FC-ben?

Mi a közös az MG-ben és a Liverpool FC-ben?

Tudtad, hogy az MG a híres brit futballklub, a Liverpool FC hivatalos globális autóipari partnere? Mutatjuk mi a közös az MG-ben és a Liverpool FC-ben.

Az MG-nél természetesen mindig az autókról és a kapcsolódó témákról beszélgetünk. Most azonban a foci világába teszünk egy kitérőt.

Az MG és a Liverpool FC, két ikonikus, összetéveszthetetlen sportörökséggel rendelkező márka együttműködése 2016-ban kezdődött, amikor az MG hivatalos partner lett Kínában.

Az együttműködés három sikeres éve után a partnerség tovább bővült. Azóta az MG az angol futballklub globális partnereként működik.

Ezzel a partnerséggel az MG a világ egyik legnagyobb és leghíresebb futballklubjával lépett partnerségre. A 2019-es UEFA Bajnokok Ligája-győztes és 2020-as angol Premier League-bajnok világszerte nagy tiszteletnek örvend, és rengeteg rajongója és követője van. Az együttműködés tehát fontos szerepet játszik az ambiciózus és gyorsan növekvő MG autómárka ismertségének növelésében.

A történelmi futballklubbal való partnerség emellett lehetőséget biztosít az MG és a Liverpool FC szurkolóinak, hogy testközelből nézhessenek be a kulisszák mögé, VIP-élményekkel, aláírt ajándéktárgyakkal és sok mással.

Mi a közös az MG-ben és a Liverpool FC-ben?

Az együttműködés olyan nagyszerű tartalmakat is eredményez, mint például ez a videó (angol nyelven). Nézd meg, ahogy a Liverpool FC játékosai, Jordan Henderson (Hendo), Alex Oxlade-Chamberlain (Ox) és Andrew Robertson (Robbo) telekocsiznak az MG ZS EV-vel, miközben mindenféle kérdésekre válaszolnak.