Újabb MG értékesítési rekord 2022. márciusban

Újabb MG értékesítési rekord 2022. márciusban

Újabb MG értékesítési rekord 2022. márciusban: a márka 12 378 új MG járművet értékesített Európában, és az eredményei tovább növekednek.

Újabb MG értékesítési rekord 2022. márciusban
Újabb MG értékesítési rekord 2022. márciusban

2022. március havi MG értékesítési rekord: az MG 2022. márciusában új értékesítési rekordot ért el. A márka 12 378 járművet értékesített Európában. Ez minden idők legjobb, egy hónap alatt elért eladása. Ez az eredmény 142%-os növekedést jelent a tavaly márciushoz képest, amikor az MG 5.109 darabot adott el. 2022 első negyedévében az MG 22.135 darabot értékesített Európában. Ez szintén jelentős növekedés, míg 2021 első negyedévében az MG 8.580 darabot adott el.

Xinyu Liu, az MG Motor Europe új vezérigazgatója nagyon büszke arra, hogy ilyen sok járművet tudtunk átadni ügyfeleinknek Európában. “Az MG jó úton halad a számítógépes chipek folyamatos hiánya és a Covid-19 világjárvány hatása által támasztott kihívások ellenére. Ez nagyszerű értékesítési eredmény az Európában mindössze 2,5 évvel ezelőtt újraindított autómárka számára. Örülök, hogy az európai vásárlók értékelik termékeinket. Arra számítunk, hogy új, izgalmas termékekkel tovább fogunk növekedni. Ebben a hónapban egy új modell kerül az MG márka üzleteibe: a vadonatúj MG5 Electric, a világ első elektromos kombija.

Az eladások megháromszorozódása

Az MG az erős európai indulást követően 2021-ben megháromszorozta eladásait. Az MG Motor Europe tavaly 21 946 járművet értékesített Európában, míg 2020-ban 7 200 darabot. A márka sikere annak köszönhető, hogy az MG kihívóként és alternatívaként jelenik meg az ár, a felszereltség és a technológia tekintetében, anélkül hogy kompromisszumot kötne a minőség és a biztonság terén. Az MG jelenleg tizenhét (Magyarországot is beleértve) európai országban kapható.

Xinyu Liu: “Amióta Európában tevékenykedünk, bizonyítottuk, hogy értékesek vagyunk… De elkötelezettségünk nyilvánvalóan ennél is messzebbre mutat. Az eladások növekedése nagyszerű, de az MG még láthatóbbá is akar válni, mivel a márka ismertsége tovább növekszik. Európai partnereinkkel együtt szeretnénk tovább növekedni, és az a vonzó márka lenni, amely gondosan odafigyel arra, hogy mire van szüksége az ügyfeleinknek.”

Ismerd meg a Magyarországon forgalmazott MG modelleket itt.