7 év minőségi gondoskodás az MG részéről

7 év minőségi gondoskodás az MG részéről

MG – MINŐSÉG. GARANCIÁVAL! 7 ÉV MINŐSÉGI GONDOSKODÁS

Mi, az MG márkánál biztosak vagyunk abban, hogy termékeink – a rendkívül alapos tervezés és csúcskategóriás gyártási sztenderdek és összeszerelési minőség miatt – minőségben és megbízhatóságban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az általunk gyártott és forgalmazott összes MG modellre átlagon felüli, 7 évig tartó minőségi Triple 7 Care garancia szolgáltatáscsomagot biztosít, melynek részei:

  • 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig teljes körű (általános műszaki-, illetve a nagyfeszültségű rendszer és az akkumulátorcsomag teljesítményére vonatkozó) gyári garancia, valamint 7 év kilométerkorlátozás nélküli átrozsdásodás elleni garancia. A teljeskörű minőségi garancia átruházható, ha az autó a garancia érvényességének időtartama alatt gazdát cserél, és elektromos modellek esetén vonatkozik az akkumulátorcsomagra, és az elektromos erőátviteli rendszerre is.
  • 7 éves országúti segélyszolgálat a call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi. Az első évet tartalmazza, a második évtől a hetedik évig minden olyan ügyfél számára érvényes, aki az éves tervszerű karbantartást MG márkaszervizben végezteti.
  • 7 éves ingyenes átvizsgálás: az MG márkaszervizek évente egy alkalommal az éves karbantartáson felül 7 rendszer (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének ingyenes ellenőrzését biztosítja annak érdekében, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek.