Karosszéria javítás és biztosítási kárügyintézés

Karosszéria javítás és biztosítási kárügyintézés
Karosszéria javítás és fényezés
Karosszéria javítás és fényezés

Nyugodt szívvel bízhatja ránk sérült gépjárművének karosszéria javítását és fényezését. Szervizünkben magasan és folyamatosan képzett szakembereink munkáját jelentős karosszéria elem raktár és speciális célszerszámokkal felszerelt karosszéria lakatos üzem szolgálja ki, így Ön biztos lehet abban, hogy szakszerűen, gyári technológia és előírások alapján végezzük el a szükséges javítási munkákat. A javítások többségéhez gyári és minőségi utángyártott alkatrész is elérhető, így igényeinek megfelelően, személyre szabott ajánlattal tudjuk a szükséges javítást elvégezni.

Az esetleges karambolos javítások esetén teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk, így amennyiben gépkocsiját nálunk kívánja javíttatni, megkíméljük Önt a biztosítóknál való sorban állástól és az ügyintézés jelentős részétől. Ezek mellett számíthat ránk horpadások és festékhibák javításában, valamint korrózióvédelem esetén is.

Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás vagy Casco biztosítás esetén is teljeskörű kárügyintézéssel és javítással állunk az Ön rendelkezésére.

Márkaszervizünkben korrekt, ügyfélbarát és gyors kárrendezéssel várjuk Önt. Javításaink során műhelyeinkben a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő technológiával és anyagokkal dolgozunk, így autója a javítást követően ismét a legjobb formában lesz.

Karosszéria Javítás és Biztosítási Kárügyintézés a Tóth Autó márkaszervizében.