MG ZS az életrevaló családi autó

MG ZS az életrevaló családi autó

MG ZS az életrevaló családi autó: új MG ZS 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő garanciával és magas felszereltséggel.

Négy érv, ami az MG ZS modell mellet szól:

  • Az MG praktikus, gazdaságos és látványos B-szegmensbeli SUV modellje, amely nemcsak a városban ideális társ, hanem hosszabb utazások alkalmával is, hiszen a ZS kompakt külseje tágas belsőt rejt.
  • Két hatékony benzinmotorral, illetve automata és kézi sebességváltóval is elérhető, így minden igényt kielégít.
  • Kategóriájában kimagasló alapfelszereltségével, kiváló minőségű anyaghasználatával, rendkívüli ár-érték arányával és megbízhatóságával az európai piacokon már bizonyította versenyképességét.
  • Akárcsak az MG kínálat többi szereplője, a ZS is 7 év nyugalommal kényezteti tulajdonosát, ugyanis 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő garancia jár a modellhez
MG ZS modell bemutató
MG ZS modell bemutató

Az MG kompakt, belsőégésű motorral szerelt SUV modellje, a ZS (ejtsd: „zées”) olyan, mintha kifejezetten a magyar piac igényeire tervezték volna. A 2020-ban nagymértékű ráncfelvarráson átesett típus a – hazánkban is egyre népszerűbb – B-szegmens képviselője, amely elhozta az áttörést az MG számára a nyugat-európai piacon. Modellfrissítése során a ZS megkapta az összes olyan funkciót, amelyek egy modernkori autót versenyképessé tesznek a piacon, egyedülálló ár-érték arány mellett.

Az aktuális modellben elérhető többek között a 360°-os kamerarendszer, holttér-figyelő rendszer, digitális műszeregység, fűtött és elektromosan állítható első ülések, 10,1 colos központi kijelző. Két felszereltségi szintjével kiszolgálja a piaci szegmens igényeit, egyben megkönnyíti a vásárlói döntést.

A ZS története

A márka kompakt SUV modellje 2017-ben a London Motor Show-n került bemutatásra Európában. Az autó – műszaki tartalmát és formavilágát tekintve – kifejezetten a kontinens vásárlói igényeinek szem előtt tartásával készült. Azért, hogy a lehető legjobban kiszolgálja a fogyasztói elvárásokat, 2020-ban modellfrissítésen esett át. Ennek köszönhetően a megújult MG ZS egy kiválóan felszerelt, stílusos és kényelmes, családbarát városi terepjáróvá vált, amely ideális az igényes családok számára, akiknek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretnének kompromisszumot kötni. Az MG ZS így kategóriája egyik legversenyképesebb modellje lett, amit az értékesítési adatok és a vásárlói visszajelzések egyöntetűen bizonyítanak.

MG ZS bordó színben - kanyarban fotózva
MG ZS modell piros színben

Dizájn

Szemből nézve az MG ZS orrkiképzése egyszerre tűnik kellemesen ismerősnek, ugyanakkor meglepően újnak: büszkén viseli magán a márka logóját, és az azt keretező nyolcszöget, amelyhez az egyedi, gyémántmintás hűtőmaszk szolgáltatja a hátteret. Full LED-es fényszórói dinamikus, élénk szempárként fürkészik az utat, teljessé téve a határozott, sportos frontkiképzést, amelyet a Luxury felszereltségi szint alumíniumhatású alsó légbeömlői és ködlámpái egészítenek ki.

Az autó oldala felé indulva feltűnnek az újratervezett, 17 colos keréktárcsák, amelyek méretükkel nem csak a remek úttartáshoz, hanem az autó sportosan elegáns megjelenéséhez is hozzájárulnak. A Comfort felszereltség esetén az energikus, ötküllős keréktárcsák virtuóz vonalvezetésükkel hívják fel magukra a figyelmet, míg a Luxury felszereltség Tomahawk-stílusú kerekei álló helyzetben is dinamizmust sugallnak.

Az autó hátsó része friss és szofisztikált: a színhasználat kihangsúlyozza a ZS crossover-jellegét, a plasztikus hátsó lámpák pedig tökéletes harmóniát alkotnak az autó formanyelvével.

Az MG ZS hat, ragyogó fényezéssel érhető el: Battersea Blue; Black Pearl; Monument Silver; Hoxton Orange; a letisztult Arctic White és a speciálisan a ZS számára tervezett, háromrétegű Dynamic Red, amely gazdag színvilágával a legfeltűnőbb árnyalat.

MG ZS modell egyedi beltér
MG ZS modell egyedi beltér

Beltér

Az MG ZS stílusos, kiválóan összeszerelt és ergonomikus belső tere tele van puha tapintású anyagokkal, amelyet kontrasztos öltések díszítenek. A központi, lebegő hatást keltő 10,1 colos kijelző alapáron alkalmas Blutetooth-kapcsolatra, valamint támogatja az Apple CarPlayTM és Android AutoTM használatát. A Comfort felszereltség finom megmunkálású, esztétikus szövetkárpitokkal bevont ülésekkel rendelkezik, míg a Luxury kivitel eco bőrrel kárpitozott enteriőrrel kényezteti utasait.

Kategóriájának egyik legnagyvonalúbb váll-, láb- és fejterét kínálja a bent ülőknek az MG ZS, így a hosszú utazások is maximális komfortban telnek mind a vezető, mind az utasok számára. A szegmens átlagához viszonyítva 55 mm-rel nagyobb hátsó válltér, és 80 mm-rel nagyobb hátsó fejtér áll a hátul utazók rendelkezésére. A 448 literes (a kategória átlagánál 60 literrel nagyobb) csomagtér lehetővé teszi, hogy minden kényelmesen beférjen, amire az utasoknak szükségük van, a 60:40 arányban ledönthető hátsó üléstámlák pedig megkönnyítik a csomagtér maximális kihasználását.

MG ZS az életrevaló családi autó

Az MG ZS egyedülállóan gazdag, Comfort elnevezésű alapfelszereltsége tartalmazza a modern autóipar legfontosabb biztonsági- és kényelmi berendezéseit. Többek között LED-es nappali menetfényt, Full LED-technológiára épülő automata tompított- és távolsági fényszórót, ESP-t, 10,1 colos színes érintőképernyőt, elektromosan állítható külső tükröket, vészfékasszisztenst, aktív borulásvédelmet, Apple CarPlayTM és Android AutoTM csatlakozási lehetőséget.

A prémium, Luxury felszereltségi szint – sok más mellett – kiegészül 360°-os kamerarendszerrel, 6 hangszórós, 3D hangzásra képes hifivel, beépített műholdas navigációval és 6 irányban elektromosan állítható ülésekkel. Mi több: az 1.0T manuális váltós verzióban a nyitható panoráma napfénytető is a magasabb felszereltség része.

Vezetési élmény/Hajtáslánc

Az autó által kínált legmagasabb szintű vezetési élmény érdekében az MG ZS futóművét Nagy-Britannia útjain tökéletesítették, Longbridge-i mérnökök irányításával.

A motorválaszték is a fogyasztói igényekhez igazodik: az 1,5 literes, 106 lóerős négyhengeres – a magyar piacon mára szinte egyedülálló – szívómotor (6,6 l/100km-es WLTP-szerinti kombinált átlagfogyasztással) a hozzá elérhető 5 fokozatú manuális sebességáltóval ideális a hosszabb utakra, míg a háromhengeres, 111 lóerős közvetlen befecskendezéses turbómotor (7,2 l/100 km-es WLTP-szerinti kombinált átlagfogyasztással) tökéletes partner a városi használathoz. Ez utóbbi motorváltozat elérhető pontos kapcsolású, 6 sebességes kézi-, vagy kényelmes, 6 sebességes automata váltóval is. Az MG ZS kiegyensúlyozott elsőkerékhajtása révén minden évszakban megbízható úttartást és menetkomfortot biztosít.

MG ZS modell kék színben
MG ZS modell kék színben

Garancia

Az MG termékei a rendkívül alapos tervezés és csúcskategóriás gyártási sztenderdek és összeszerelési minőség miatt – minőségben és megbízhatóságban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az általa gyártott és forgalmazott összes MG modellre teljes körű (általános műszaki-, átrozsdásodás elleni-, illetve az akkumulátorcsomag teljesítményére vonatkozó) garanciát vállal 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig, amely átruházható, ha az autó a garancia érvényességének időtartama alatt gazdát cserél.

MG ZS készlet

Azonnal elérhető MG ZS készletünket itt tekintheted meg.