Az MG az Olasz Kosárlabda Szövetség hivatalos partnere

Az MG az Olasz Kosárlabda Szövetség hivatalos partnere

Az MG az Olasz Kosárlabda Szövetség hivatalos partnere. A két fél a 2021-2024 közötti időszakra kötött megállapodást. (MG Motor Italy)

A megállapodás részeként a kosárlabda Azzurri csapatát MG modellekből álló flottával támogatják. Az MG Motor Italy és az Olasz Kosárlabda Szövetség közötti új partnerség egybeesik az Olasz Kosárlabda Szövetség 100. évfordulójával és a férfi nemzeti csapat részvételével a tokiói olimpiai játékokon.

Az MG Motor Italy büszke partnere a férfi és női szenior és ifjúsági, valamint a 3×3-as nemzeti csapatoknak ebben a fontos sportágban, amelynek népszerűsége Olaszországban és Európában folyamatosan növekszik. A megállapodás lehetővé teszi, hogy az MG Motor támogassa a sportolókat a 2022-es milánói Európa-bajnokságon és a 2023-as világbajnokságon. Emellett az Olasz Kosárlabda Szövetséghez hasonlóan az MG is 2024-ben ünnepli centenáriumát.

Az MG az Olasz Kosárlabda Szövetség hivatalos partnere

A nemzeti kosárlabdacsapatok és az MG egy nagy család, amelyet az a vágy egyesít, hogy szenvedélyesen, egészségesen és tisztességesen cselekedjenek. A család témája az MG-nél is erősen érezhető, amely olyan autókat épít, amelyek a családok minden igényét és szükségletét kielégítik. Az Olasz Kosárlabda Szövetség számára – amely kiemelten odafigyel a környezetvédelem kérdésére – a partnerség ideje alatt az MG elektromos meghajtású modellekből álló flottát bocsát a rendelkezésre.

Az ikonikus MG márka villamosított modellkínálatában megtalálható az MG ZS EV alaposan megújult változata, az MG EHS Plug-in Hybrid és a vadonatúj MG Marvel R Electric. A kínálat 2022 első negyedévében tovább bővül az új MG5 Electric modellel, a világ első tisztán elektromos kombijával.

Együtt a szenvedélyben

Andrea Bartolomeo, az MG Motor Italy országigazgatója lelkesen nyilatkozott: “Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben a fontos évben az olasz kosárlabda támogatói lehetünk. Ami közös bennünk, az minden bizonnyal a szenvedély és a lelkesedés értékei, amelyek azt a szellemiséget képviselik, amellyel ezekhez a sportolókhoz hasonlóan mi is szembenézünk a napi kihívásokkal, hogy egyre ambiciózusabb célokat érjünk el és folyamatosan fejlődjünk.”

Giovanni Petrucci, az Olasz Kosárlabda Szövetség elnöke elmondta: “Nagy örömünkre szolgál, hogy a szövetség centenáriumának évében egy olyan kiválóságot üdvözölhetünk a családunkban, mint az MG Motor. Biztos vagyok benne, hogy a következő négy évben harmóniában tudunk majd dolgozni az új célok elérése érdekében, és osztozunk azokon az értékeken, amelyek összehoztak minket. A sport iránti szenvedély, a környezet iránti elkötelezettség és a technológiai innováció iránti figyelem a fő közös vonások közé tartoznak, amelyekre egy olyan partnerséget építhetünk, amely reményeim szerint közös fejlődésünkhöz vezet.”

Az Olasz Kosárlabda Szövetséggel kötött szponzori szerződéssel az MG Motor új partnerséget kötött az európai élsportban. Korábban az angol Liverpool FC labdarúgóklubbal és a francia Olympique Lyon labdarúgóklubbal írtak alá szponzori szerződést.