Az MG elérhető elektromos mobilitást kínál

Az MG elérhető elektromos mobilitást kínál

Az MG elérhető elektromos mobilitást kínál a fiatalos lelkületű és az új elektromos életstílusra kész vezetők számára.

Amikor anyavállalatunk, a SAIC Motor zászlaja alatt újraindítottuk az MG-t, ígéretet tettünk az európai vezetőknek: az elektromos mobilitást elérhetővé tesszük a fiatalos lelkületű és az új elektromos életstílusra kész vezetők számára.

Okos választás

A praktikus, biztonságos, technológiailag fejlett és különösen intelligens autók kínálata a fő célunk. Amikor azt mondjuk, hogy az MG “az okosabb választás”, akkor azt értjük alatta, hogy amellett, hogy jól megtervezett, technológiailag fejlett, magas minőségi színvonalú modelleket kínálunk, amelyek kategóriájukban a legbiztonságosabbak közé tartoznak, és amelyek könnyen elérhetőek, az autókat versenyképes áron kínáljuk.

Ügyfélélmény

Az MG az egyszerű, átlátható és hatékony ügyfélélményt képviseli. A nyugodt vásárlási folyamattól a gondtalan szerviz szolgáltatásokig, a garancián át a szerviz karbantartásig, részben az alapértelmezett 7 éves gyártói garanciának köszönhetően, amellyel a garanciális feltételek az európai autópiacon a sorozatgyártású márkák közül a legjobbak közé tartoznak.

Vegyük például az MG ZS EV-t, a teljesen elektromos hajtású B-szegmensbeli SUV-unkat, amely 105 kW (143 LE) teljesítményű, rendkívül hatékony villanymotorral, 263 kilométeres hatótávolsággal (WLTP), ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel és lenyűgözően praktikus belső térrel rendelkezik, legalább 448 literes csomagtérrel, és mindezt versenyképes áron.

Az MG ZS EV két, széleskörűen felszerelt felszereltségi szint és öt karosszériaszín közül választható, az európai autósok által ma keresett összes kívánatos tulajdonsággal és az összes népszerű színnel.

Az MG elérhető elektromos mobilitást kínál

Ezen túlmenően az MG azért is okosabb választás, mert az MG anyavállalata, a SAIC Motor már most is nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik az EV-k építése terén. Ez utóbbi a világ 7. legnagyobb autógyártója. A SAIC Motor az új energiával működő járművek (NEV) fejlesztésére összpontosít – ez a kifejezés az akkumulátoros elektromos járműveket (BEV), a plug-in hibrid elektromos járműveket (PHEV) és az üzemanyagcellás elektromos járműveket jelöli.

A SAIC Motor NEV-eladásai 2020-ban 73,4%-kal nőttek az előző évhez képest. Ezzel a SAIC Motor a világ egyik legtapasztaltabb EV-gyártója lett. Emellett együttműködik Kína legnagyobb lítium-ion akkumulátorgyártójával, a CATL-lel.

MG márkapartnerek

Az MG eredményessége az együttműködésben is rejlik. A legjobb helyi partnerekkel való hálózatépítéssel biztosítja az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását. Az MG pontos stratégiával rendelkezik a márkakereskedői hálózatának Európa-szerte történő bővítésére. A legjobb autóipari vállalatokkal szeretnénk együttműködni, akik tudják, hogyan kell az új energiahajtású járművek értékesítése és a kapcsolódó szerviz szolgáltatás terén kiváló szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek.

Az MG járművek értékesítése Magyarországon 2022. szeptemberében indult, az MG Tóth Márkakereskedés az elsők között kezdte meg az MG modellek hazai értékesítését.