Az MG márka célközönsége

Az MG márka célközönsége

Az MG márka célközönsége az izgalmas modellpalettával a fiatalos lelkületű, az új elektromos életstílusra kész európai autóvezetők köre.

Amikor az MG Motor Europe 2019 végén megkezdte értékesítési tevékenységét, egyértelmű küldetéssel lépett be Európába: az elektromos mobilitást sokak számára elérhetővé tenni.

“Amikor anyavállalatunk, a SAIC Motor zászlaja alatt újraindítottuk a brit MG márkát, ígéretet tettünk az európai autósoknak: az elektromos mobilitást elérhetővé tesszük a fiatalos lelkületű, az új elektromos életstílusra kész vezetők számára. A fő hangsúlyt arra helyezzük, hogy intelligens, praktikus, biztonságos és technológiailag fejlett autókat kínáljunk” – hangsúlyozta Matt Lei, az MG Motor Europe vezérigazgatója az új MG Marvel R Electric, egy csúcskategóriás SUV és az MG5 Electric, a világ első tisztán elektromos kombija online bemutatóján.

Az MG márka célközönsége

Az MG gondosan megtervezett és átgondolt stratégiája természetesen nem a semmiből jött. Az európai autósok kritikusak és tudatosak. Éles szemük van a környezetvédelemre, de nagyon pragmatikusak is. Ezért praktikus, megbízható minőségű és magas szintű biztonságot nyújtó, de versenyképes árú autóra vágynak. És az európai autósok is “zöldek” akarnak lenni, természetesen hatótáv-szorongás nélkül.

Új elektromos életstílus

Az MG kizárólag arra törekszik, hogy az elektromos mobilitást elérhetővé tegye a fiatalos lelkületű autósok számára, akik belső motivációval rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatására, és készen állnak az új elektromos életstílus elfogadására.

A vállalati fogyasztók számára is felelős választás az MG, mivel alacsony teljes fenntartási költségű, környezetbarát járműveket kínál. A kiváló tulajdonságok és az intelligens árképzés felülmúlhatatlan kombinációjának köszönhetően az MG ZS EV például számos európai országban gyorsan bekerült a legkelendőbb elektromos autók top 5-ös listájára. A magánszemélyek részéről is feltűnően nagy az érdeklődés. Más szóval olyan emberek, akik saját pénzükből vásárolnak autót, és ezért nagyon megfontoltan döntenek.

Ugyanez vonatkozik az MG EHS plug-in hibridre is. Ez a valamivel nagyobb SUV, amely úttörő plug-in hibrid technológiát kínál, így az alacsony fogyasztást és károsanyag-kibocsátást optimális vezetési élménnyel ötvözi. A plug-in hibrid SUV megkönnyíti a fenntartható autózást anélkül, hogy túlságosan aggódnia kellene a hatótávolság miatt.

Izgalmas, új modellek

Hamarosan két új, ígéretes elektromos járművel bővül tovább az MG kínálata. Kezdve az MG Marvel R Electric modellel. Ez a tisztán elektromos hajtású csúcskategóriás SUV inkább a megjelenés, a luxus és a technológia iránt magasabb követelményeket támasztó autósok kívánságaira válaszol.

A másik az MG5 Electric: az első 100%-ban elektromos kombi a világon! Az MG5 Electric a praktikusabb autósokat szólítja meg. Egy kombi funkcionális karakterével és nagyvonalú csomagterével rendelkezik.

A különböző szegmensekben, különböző jellemzőkkel és különböző célcsoportoknak szánt, a fenti jellemzőknek megfelelő, vonzó elektromos járművekkel az MG valóban sokak számára elérhetővé teszi az elektromos mobilitást.