Az MG iSMART rendszer teljesen új élményt kínál

Az MG iSMART rendszer teljesen új élményt kínál

Az MG iSMART rendszer teljesen új élményt kínál: a MARVEL R iSMART rendszer egy 19,4 colos érintőképernyős kijelzőn keresztül vezérelhető.

Az új MG Marvel R Electric az első olyan modell, amelyet az MG iSMART rendszerrel szereltek fel. Ez az újonnan kifejlesztett rendszer minden tekintetben lenyűgöző: az érintőképernyő, a sok kellemes funkció, az ergonomikus kezelés és az okostelefonos alkalmazással való kapcsolat.

Az új MG Marvel R Electricben az MG iSMART rendszer egy 19,4 colos, lebegő érintőképernyős kijelzőn keresztül vezérelhető. A képernyő mérete és kialakítása nemcsak lenyűgöző, hanem az új MG Marvel R Electric fedélzetén uralkodó high-tech hangulat nagy részét is meghatározza.

Az MG iSMART rendszer teljesen új élményt kínál

Az átfogó MG iSMART rendszer a funkciók széles skáláját kínálja. A DAB+, a Bluetooth, az USB-portálok, a mobileszközök internetkapcsolatát biztosító Wi-Fi hotspot és az Apple CarPlay vagy Android Auto okostelefon-integráció mellett a rendszer számos online funkciót is kínál. Ilyen például a valós idejű közlekedési navigáció, parkolóhely-keresés, időjárás-előrejelzés és streaming audio az Amazon Musicon keresztül.

A hangvezérlésnek köszönhetően a rendszer nagyon egyszerűen és kéz nélkül is kezelhető. Ráadásul a nagy teljesítményű Amazon Web Services (AWS) felhőszolgáltatásoknak és az over-the-air-frissítésnek köszönhetően az MG iSMART rendszer mindig naprakész.

Smartphone-alkalmazás

Az MG iSMART rendszer egy okostelefon-alkalmazáshoz is csatlakozik, amellyel a különböző funkciók távolról is vezérelhetők. Az alkalmazással az MG tulajdonosok egy sor kényelmes távoli funkcióhoz férhetnek hozzá, mint például a Távvezérlés, a Járművem keresése, az Állapotellenőrzés, a Járműstatisztika, az Útvonaltervezés, a Naptár szinkronizálása, a Töltéskezelés és az MG Touchpoint.

További modellek a közeljövőben

Az új MG Marvel R Electric az első MG modell Európában, amelyet az MG iSMART rendszerrel szerelnek fel. Ez a fejlett csatlakoztatási rendszer az európai kínálat további újabb modelljeibe is bekerül, beleértve az új MG5 Electric-et, a világ első tisztán elektromos kombi modelljét, amely még az év vége előtt megjelenik az MG szalonokban. Ismerd meg az MG MARVEL R modellt itt.