Az MG jövőképe

Az MG jövőképe

Az MG jövőképe: az MG-t az európai autósok számára tervezték. Fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál.

MG örökség

Az MG a márka 1924-es, Morris Garages néven történt alapítása óta mindig is megelőzte korát. Az ikonikus márka, új modelljeivel a mai generáció igényeit szolgálja ki. Frissítve, elektromosítva, feltöltve és készen egy zöldebb jövőre.

MG jövőkép
MG jövőkép

Fenntartható fejlődés

Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos, “új energiájú” járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott – egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.

MG5 családi körben
MG5 családi körben

Mindenki számára

Az MG Magyarországon számos modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is. Felfrissítettük a ZS modellpalettát a mindenki számára elérhető benzines ZS-t és a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t, így a modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi emissziómentes vezetésre. Az MG hamarosan további fenntartható modellekkel bővíti a kínálatát.

MG elektromos modellek világa
MG elektromos modellek világa

MG elektromos modellek

Az MG lehetővé teszi számodra, hogy új életet kezdj egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett technológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

MG Európában
MG Európában

Európában – európaiaknak

Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

Az MG anyavállalata

Az MG anyavállalata a SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). A SAIC Motor a világ 8. legnagyobb autógyártója és Kína legnagyobb járműgyártó vállalata. Mindemellett az első olyan autógyártó csoport Kínában, amelynek éves eladási számai meghaladták a 7 millió darabot. A SAIC Motor autóipari vállalatai közé tartozik többek között a Morris Garages (MG), a Roewe és a Maxus, de a SAIC Volkswagen és a SAIC-GM is.

Liverpool FC
Liverpool FC

Liverpool Football Club

Az MG Motor a Liverpool Football Club hivatalos nemzetközi partnere. A világhírű angol futballcsapat és a brit származású autómárka közötti együttműködés a globális piacokra is kiterjed.

Míg a Liverpool Football Club több mint 130 éve a labdarúgás élvonalában van, az MG lenyűgöző, 1924-ig visszanyúló autóipari sportörökséggel rendelkezik. Ez az együttműködés egy nagyszerű párosítás, amely izgalmas jövőt tartogat.

MG Marvel R modell
MG Marvel R modell

Olympique Lyon

2021 júniusától az MG Motor az Olympique Lyon hivatalos partnere és hivatalos autószállítója. Ez a híres francia futball klub 1899-ben alakult és a Ligue 1-ben játszik. Az európai élvonalhoz tartozó klub 2016 óta a közel 60 000 férőhelyes Parc Olympique Lyonnais-ban játssza mérkőzéseit. Az Olympique Lyon, csakúgy mint az MG, fiatalos és tudatosan törekszik a fejlődésre és a fenntarthatóságra.