Az MG ZS EV az év megfizethető elektromos autója 2022

Az MG ZS EV az év megfizethető elektromos autója 2022

Az MG ZS EV az év megfizethető elektromos autója az Auto Express New Car Awards megmérettetésén Angliában.

MG ZS EV az év megfizethető elektromos autója
MG ZS EV az év megfizethető elektromos autója 2022-ben

MG ZS EV az Év Megfizethető Elektromos Autója 2022-ben

Az MG ZS EV-t az Auto Express rangos londoni New Car Awards díjátadóján az Év megfizethető elektromos autójának választották.

Az Auto Express csapata elismerte, hogy a ZS EV kiváló választás azoknak, akik kompromisszumok nélküli, megfizethető elektromos járművet keresnek – kiemelve a használhatóság, a praktikum és az elérhető ár nyerő kombinációját.

MG ZS EV
Elektromos SUV

440 km hatótáv (Long Range; WLTP)

3,6 mp gyorsulás (0-50 km/h)

MG iSMART
technológia

MG Pilot vezetéstámogató rendszer

A kategóriagyőzelem összegzéseként a befolyásos autós magazin a következőket mondta: “Kevés márka kínál annyi mindent a pénzért, mint az MG a teljesen elektromos autók terén. Az MG ZS EV elméletileg 273 mérföldes (kb. 456 km) hatótávolságot kínál 72,6 kWh-s akkumulátorával, és a 100 kW-os maximális töltési képességgel, amely mindössze 42 perc alatt 80 százalékos feltöltést tesz lehetővé, az MG értékközpontú ára ellenére is rengeteg rugalmasságot kínál…”

MG5 felszereltségek és színek
MG5 EV

A teljesen elektromos MG5 EV is komoly dicséretet kapott, az Auto Express szerint “ez nem egy értelmetlen kombi, amely a család pénzügyeit alapjaiban megrengetné”, hozzátéve, hogy “kevés ilyen méretű vagy árú elektromos autó tud vele vetekedni a praktikum terén”. A bírák kiemelték az MG5 EV által kínált pihentető vezetési élményt, és elismerték az alapmodell magas szintű felszereltségét.

Az MG5 EV a piacon lévő kombi autók egyik legjobbja, a praktikum, a gazdaságosság és a megfizethetőség kiváló kombinációja miatt dicsérik.

A teljesen elektromos kombi modellből 2020 novembere óta több mint 8000 példányt adtak el, és az MG nem rég jelentette be az MG5 új generációját. Az új autó osztozik a jelenlegi modell platformján, miközben jelentős stílusbeli és felszereltségi fejlesztéseket kínál.

Bejelentésre kerül az MG4 modell is

Az MG vállalat bejelentette továbbá a teljesen új, tisztán elektromos hajtású MG4 ferdehátú modellt is, amely az innovatív új modulárisan méretezhető platformon (MSP) alapul, és szeptemberi bevezetését is megerősítették. Az MG Motor UK úgy véli, hogy az új MG4 és a továbbfejlesztett MG5 kombi jelentősen bővíti a már most is sikeres elektromos MG modellek választékának vonzerejét.

Guy Pigounakis, az MG Motor UK kereskedelmi igazgatója így nyilatkozott: “Büszkék vagyunk arra, hogy elismerést kaptunk a rangos Auto Express New Car Awards díjátadón. Az “Év megfizethető elektromos autója” fantasztikus elismerés az MG ZS EV számára, és reméljük, hogy ez a díj még több vezetőt ösztönöz arra, hogy mérlegelje: egy elektromos autó megfizethető, praktikus és élvezetes lehet.”

Steve Fowler, az Auto Express főszerkesztője így nyilatkozott: “Az Auto Express Awards egyetlen célja, hogy tájékoztassa az autóvásárlókat a piacon lévő, igényeiknek legmegfelelőbb autókról. Olvasóink állnak minden tevékenységünk középpontjában, és kizárólag az ő prioritásaikra összpontosítunk, digitális eszközeinket felhasználva befolyásoljuk döntéshozatali folyamatainkat. Ezért bíznak meg díjainkban mindenekelőtt azok, akik ebben az iparágban a legfontosabbak – a vásárlóink.”