Az MG4 Electric modell új mércét állít fel az elektromos autók világában

Az MG4 Electric modell új mércét állít fel az elektromos autók világában

Hivatalosan is bemutatták a legújabb MG-t: az MG4 Electric modell új mércét állít fel az elektromos autók világában.

MG4 Electric
MG4 Electric

Az MG idén Európában 840-re növeli márkakereskedéseinek számát. Az európai eladások és márkaképviseletek száma dinamikus növekedést mutat 2022-ben is. Ezzel az MG az egyik legdinamikusabban fejlődő márka Európában, ahol már 26 országban elérhető.

Jövőre megkezdi az MG fennállásának 100. évfordulójának ünneplését, amelyet a gyártó többek között a legendás MG Cyberster modell 2023-as verziójának megjelenésével ünnepel.

Az MG4 modell részletes bemutatóját ezen az oldalon foglaltuk össze.

Az MG4 Electric modell független, feltűnő, mégis összetéveszthetetlenül az MG család része.

Az MG Motor világos stratégiát követ a járműtervezés terén. Minden egyes modellt úgy fejlesztünk ki, hogy harmonizáljon az adott célcsoport preferenciáival, miközben megtartja az MG Motor család legfontosabb jellemzőit. “Az MG Motor közel egy évszázada fejleszt innovatív autókat a sportos, fiatalos lelkületű vásárlók számára. Még a tisztán elektromos járművek jelenlegi korszakában is” – mondta Shao Jingfeng úr, a SAIC Motor Passenger Vehicle Company globális tervezési igazgatója. “A tervezők előtt most az a feladat áll, hogy a márka koncepcióját és értékeit intelligens termékekkel testesítsék meg a világ számára. Ezt a küldetést szem előtt tartva vontuk be globális formatervező stúdiónkat – a SAIC Design Center-t Sanghajban és a londoni Advanced Design Studio-t. Együttműködtünk a Royal College of Art és más intézményekkel is. A cél az volt, hogy globális piackutatást végezzünk, és ezt a tudást felhasználva közösen fejlesszük ki az MG4 Electricet.”